Korpikari (bange)
Vilunen (Adelyn, Korpikari)
POSS: Bave 56 PNG 43

Kommentit ottelusta:
Kuten pelistä osasi odottaakin tiukkaa ja tasaväkistä vääntöä samalla lailla kun edellisessä kohtaamisessa (1-1).
Penguins aloitti maalinteon, mutta Vilunen iski tasoituksen erän loppupuolella.
Toinen erä alkoi tasatilanteesta ja BAve sai paikkoja tiuhaan tahtiin, mutta "klop" oli viimeinen ääni joka piti Penguinsia pystyssä. BAven painostuksesta huolimatta Penguins meni 2-1 johtoon Gllin maalilla. Penguins sai draivin päälle ja iski toistamiseen, toisen erän päätyttyä tilanne 1-3 vierasjoukkueelle.
Kolmannessa erässä osattiinkin jo odottaa BAven hyökkäävän vimmattuun tahtiin ja tuovan joukkueen takaisin peliin mukaan. Erä meni NHL-tyyliin päästä päätyyn ja paikkoja oli molemmilla, kunnes BAve pääsee karkuun ja Korpikari iskee maalin edustalta kavennuksen! Tämä ei todellakaan jäänyt tähän, sillä BAve iski 4 minuutin loppupuolella tasoituksen hienon ylivoimakuvion päätteeksi. Lisämaaleja ei enää tullut ja tiukka matsi päättyi oikeutettuun 3-3 tasapeliin.