The Cavaliers of Hockey - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 1-2

Joy 0+0=0
Montel 0+1=1
Paukki 2+0=2
Pen2ka 0+1=1

Keväisenä lauantaipäivänä ovat Rowley ja Paukki löytäneet joukkueensa pelaamaan runkosarjan ottelua ja mitä mainiompana ajankohtana. Joukkueet ovat aika erilaisia pelityyleiltään ja sen takia tullaan näkemään varmasti mainio jännäri. Katsomossa on aika hiljasta vielä, mutta toivotaan että porukka löytää katsomoon itsensä. Joukkueet ovat aika normaaleissa kokoonpanoissa. Lähdetään katsomaan minkälaisen ottelun joukkueet saavat tästä aikaiseksi.

Seuraa heitä:
Paukki = Kova pelimies, kun sattuu hyvä pelipäivä.
Marley = Kova maalintekijä, joka tulee olemaan isossa roolissa pelissä.

1.erä
Peli alkaa heti Joyn lagaamisella ja porukka heittää parit pitkät.
0.36 1-0 Marley 1+0 (Renny 0+1 Rowley 0+1) Marley tuo alueelle ja syöttää Rennylle ja tämä jättää Marleylle, joka veivaa hienosti NBD moken pihalle ja iskee ekalla minuutilla tilanteeksi 1-0.
1.10 paha tilanne tcoh päädyssä, mutta puolustus kestää. Erän vanhetessa rupeaa porukkaa katsomoon löytymäänkin ja tcoh:n lipputulot nousee kattoon.
TCOH on niskan päällä, mutta NDB pakit kestää toistaiseksi. Erän loppupuolella rupee NDB saamaan pelistä kiinni ja iskee pelin tasoihin ajassa 4.57 Paukin johdolla. (Paukki 1+0 Pen2ka 0+1 Montel 0+1)
Loppuerä mennään mukavan rusettiluistelun parissa.

Torjunnat TCOH:0 NDB:2
Hallinnat TCOH:47% NDB:52%

Erä oli alussa täysin TCOH:n, mutta bulssin pojat heräsi taistelemaan ja iski pelin tasoihin ja toiseen erään lähdetään 1-1 tilanteessa. Ja katsomoon on löytynyt oikea Joy fani eli unQaa, joka huutaa kurkku suorana Joy:lle.

2.erä
1.00 Joylla ihan avopaikka, mutta menee hitusen verran ohi. NDB:n konkarit pyörittää peliä mukavasti erän alkuhetket. Bulssit ottaa tcoh:n syöttölinjat kiinni ja sitä kautta pelin hallintaansa ja tcoh:n jätkät ihan ihmeissään.
3.20 Rowley hakee hienosti Rennylle takatolpalle, mutta kiekko pomppaa lavan yli inhottavasti. Peli muuttuu erän loppuun hirveeksi roiskimiseksi ja pelistä tahdo tulla mitään.

Torjunnat TCOH:3 NDB:8
Hallinnat TCOH:44% NDB:55%

Tcoh:n peli katosi kyllä avaruuteen erätauon aikana ja ndb:n jätkät sai hengen päälle, mutta maalia eivät saaneet aikaiseksi tcoh:n hyvän puolustuksen ansiosta. Katsotaan saako Rowley ruoskittua pelaajia, että saataisiin viihdyttävä viimeinen erä. Erä siis oli kyllä suurimmin osin ndb:n näytöstä, mutta jatkuuko hurmos viimeiseen erään.

3.erä
Joka erä on alkanut kahdella pitkällä kiekolla ja perinne jatkuu kolmannessakin erässäkin.
1.00 TCOH saa pienen hyökkäyksen poikasen, mutta kunnon laukausta ei saada ammuttua.
Erän puolivälin aikoihin TCOH saa kovan paineen bulssi alueelle, mutta ndbmokke on kuosissa.
5.17 1-2 Paukki 2+0 Paukki tulee pimennosta ja iskee pienellä tuurin poikasellakin ndb:n 1-2 johtoon tässä tiukassa matsissa.

Torjunnat TCOH:3 NDB:4
Hallinnat TCOH: 48% NDB:51%

Peli sai loppuun yllättävän käänteen, kun Paukki kävi röyhkeän maalille nousun päätteeksi sutimassa voittomaalin vikalla minuutilla ja TCOH:n kaverit on lyöty. Molempien joukkueitten puolustus toimi moitteettomasti, mutta hyökkäyspelissä oli pientä rakoilua ajoittain, mutta peli päättyi fudislukemin New Delhi Bulls:lle ja siitä heille pistepussiin 2 pisteen korotus.

*** Paukki iski ndb:n molemmat häkit ja toimi tässä pelissä ratkaisijan roolissa.
** TCOH puolustus pelasi loistavan pelin, mutta se ei tällä kerralla riittänyt
* NDB Puolustus Joyn johdolla oli myös mukavaa katseltavaa ja heidän hyvä lähteä pelaamaan turvallisen puolustuksen kanssa seuraavia otteluita.

Kiitti joukkueille ja runsaslukuiselle ja mahtavalle yleisölle mukavasta ottelusta ja päivänjatkot!

Ps. unQaa oli Joyfanclubin johtajana hyvässä vireessä ja siitä hänelle erikoismaininta :).
Tuomari: Winamp
Lisätty: 18.04.2009 16:47