Kilpikonnat HCKilpikonnat HC - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 1-2

k.a.p.u 0+2=2
Montel 0+1=1
Pen2ka 2+0=2

Noniin! Alkamassa toinen finaaliottelu KHC:n ja NDB:n välillä.

Ensimmäinen finaaliottelu päättyi KHC:n niukkaan 3-2 voittoon, joten odotettavissa on tiukkaa vääntöä. Voitot siis KHC:n eduksi 1-0

C.Ronaldon mietteitä ennen ottelua: <i>"hmm tiukka vääntö luvassa."</i>

Mitä sanoo NDB:n muuri, Montel?
- <i>Sumppu murtuu tässä pelissä jos murtuu</i>

Vielä mietteitä katsomosta: <i> veikkaanpa KHC:n voittoa vaikken sitä toivo </i>

Kilpikonnat HC lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla: Sweatt, C.Ronaldo, Gerrard, laib

New Delhi Bullsin vastaava: Montel, k.a.p.u, Pen2ka, Joy.
NDB lähtee siis otteluun ilman ykköstykkiään, Paukkia. Saa nähdä kuinka käy.

Ottelun ensimmäiseen erään.

1.erä

00:13 Vain 13 sekuntia pelattu kun Pen2ka tällää tulisesti, mutta ohi maalin.

03:17 Sweatt laukoo hyvin, mutta puolustajan selän kautta kiekko maalivahdin syliin

05:01 k.a.p.u haastaa puolustajan ja sujauttaa kiekon suoraan Pen2kan lapaan ja hän kiittää ja kuittaa. Peli 0-1! <b>Pen2ka (k.a.p.u, Montel)</b>

05:17 laib laukoo tulisesti, mutta maalivahti jälleen edessä

***PERIOD OVER
kilpparit saves: 2, poss: 46%
bullit saves: 6, poss: 53%

Erä oli tasainen, mutta yllättävän avonainen. Molemmilla muutamia paikkoja, NDB käytti yhden hyväkseen. KHC pyrki laukomaan joka paikasta, tuloksetta. Jännittävät asetelmat toiseen erään.

2.erä
06:23 vaarallinen pomppukiekko KHC:n maalilla, maalivahti poimii
06:53 laib aivan yksin maalinedustalla, ei kuitenkaan saa kiekkoa maaliin
07:53 KHC:n 3vs2 hyökkäys, ei maalia
08:14 k.a.p.u syöttää kiekon keskelle, Joy:n nopea jatko toiseen laitaan ja Pen2ka viimeistelee varmasti 2-0! <b>Pen2ka (Joy, k.a.p.u)</b>

kilpparit saves: 3, poss: 52%
bullit saves: 8, poss: 47%

Pienoinen paine NDB:llä, muuten melko samanlainen erä. KHC laukoo ahkerasti, mutta pienestä kulmasta ja liian kaukaa. Kolmanteen erään NDB:n 0-2 johdossa.

3.erä

13:02 C.Ronaldo tekee loistavan maskin, mutta Kilpparit eivät hyödynnä tyhjää maalia, kiekko tolppaan
14:04 laib puolittain läpi, ei maalia
16:13 C.Ronaldon loistava syöttö ja laib:lla helppo työ laittaa kiekko pömpeliin! KHC kaventaa lukemiksi 1-2, tästähän saadaan vielä peli aikaiseksi! <b>1-2 laib (C.Ronaldo,Gerrard)</b>
17:00 laib ryösti kiekon puolustajalta ja laukoi tolppaan
17:50 Gerrardin loistava heitto maalille viivasta, Ronaldo ei saa kiekkoa valitettavasti sisään
17:58 Ronaldo jälleen paikassa, ei maalia

kilpparit saves: 3, poss: 51%
bullit saves: 4, poss: 48%

Viimeinen erä vauhdikasta peliä, tapahtumia molemmissa päädyissä. Lopussa KHC painoi vahvasti, mutta ei saanut toista tasoittavaa maalia tehtyä.

Yhteenveto ottelusta

***MATCH OVER
kilpparit saves: 8
bullit saves: 18

Torjuntojen valossa näyttäisi, että KHC olisi hallinnut peliä aivan miten lystää. Peli oli kuitenkin tasainen ja maalintekopaikat kutakuinkin tasan. Paukin poissaolo ei tuntunut hidastavan NDB:n vauhtia. Selkeästi finaali-tasoinen ottelu, tarkkaa pelaamista alusta loppuun.