Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions - IHT GuerrillasIHT Guerrillas 1-7

Vesa

"AML-IHT 1-4. Vesa häkittää neljä ja aml:n puolustus on toivotonta. AML:n Fujinza iskeen sen yhden pullalla" - GHT

"Jos mental balance ei petä, niin AML voittaa 2-1" - Tobias

Tosiaan, tiukka ottelu omasta mielestäni luvassa. Kaksi hyvin potenttiaalista joukkuetta vastakkain. Saas nähdä jatkaatko AML hyvin alkanutta kauttaan vai saako IHT vireen päälleen. Itse veikkaan että ottelu päätty 2-2, AML tasoittaa vikassa erässä.

1. erä
AML saves 2, poss 45%
IHT saves 2, poss 54%

Tasaista vääntöä molemmilla puolilla. Toivottavasti seuraavassa erässä nähtäisiin muutama maalikin! =)

2.erä

05:49 0-1 by Vesa (Nudisti), 2v1sestä Nudisti jakaa Vesalle avoimeen paikkaan, josta mies ei erehdy.

Molemmilla pari hyvää maalinteko paikkaa, mutta vain yksi maali saatiin aikaan. IHT pyöritti AML:n puolustusta hyvin ja AML sai pari vaarallista 2v1stä. Riittäneekö yksi maali viemään IHT:lle pisteet kotiin...

3.erä

00:32 0-2 by Nudisti (Vesa, Geflado) Nudisti tunkee laidasta puolustuksen läpi ja pääsee tyrkkämään kiekon häkkiin.

01:52 1-2 by Pesu (Semjonov) Pesu pääsee laukoo etukulmasta sisään ja näin kaventaa tilannetta.
02:05 1-3 by Nudisti (Geflado, Vesa) meni ohi.
03:10 1-4 by Nudisti (Geflado, Vesa) 3v1 Nudisti laukoo itse ja veska sylkee suoraan hänelle takaisin, josta Nudisti heittä tyhjiin.
03:33 1-5 by Nudisti
04:11 1-6 by Vesa (Geflado) meni ohi naureskellessa Hietaselle.
04:20 1-7 by Nudisti (Vesa, Geflado)

AML saves 6, poss 47%
IHT saves 3, poss 52%

*** Nudisti ** Vesa * Geflado

Viime kaudella pronssia saavuttanut joukkue pääsi vihdoin vireeseen, mutta vasta viimeisessä erässä. Muutama ylivoima hyökkäys oli AML:lle liikaa.
Tuomari: Puerto
Lisätty: 18.05.2009 15:58