Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions - PatruunatPatruunat 4-1

Dissari 0+1=1
Junija 0+1=1
Karjis 1+0=1
Pyyhis 0+0=0

Jännittävä peli tulossa, sillä vastakkain ovat A konferenssin tämän hetkinen 1.sijaa pitävä Alexandria mongolia lions ja Patruunat! Saa nähdä miten käy kun molempien joukkueiden luottopakit ovat penkillä: Pihusan ja Immonen.

<b>1.erä </b>

Ottelun ensimmäinen minuutti on ollut päädystä toiseen pomppimista ei ihmeellisempiä tapahtumia.

Patruunat saavat tilanteen, Junija yrittää lättyä, mutta Pyyhis ei saa sisään tilanne 0 - 0 edellen peliä pelattu noin 1min 30sek.

AML aloittaa hyökkäystilanteen, mutta päättyy pitkäänkiekkoon, pelattu 2:50.

AML voittaa aloituksen, jonka jälkeen hyökkäystilanne Alexandria-Mongolia Lionseille, RASMUS SAA KIEKON JA SE ON SIELLÄ!! SIELLÄ LEPÄÄ TILANE 1 - 0. Noin 3:10 pelattu

*** 1 - 0 Rasmus (1+0)

Patruunoiden hyökkäykset ovat tähän asti ollut vain ajanhaaskausta sillä AML puolustus pitää hygun ja Braddin ansiosta.

Patruunoilla hyökkäysalueella kiekko. Mitä passipeliä, mutta ei tule maalia. 4:49

*** Alexandria-Mongolia Lions saves: 0, poss 43%
*** Patruunat saves: 0, poss 56%

Posseseista ja saveseista voimme päätellä että tilanne tasaista. Patruunat hallitsevat hieman, mutta hyökkäyksistä ei näytä tulevan mitään. Jotain on tehtävä jos Patruunat kuvittelevat voittavansa pelin! Alexandria-Mongolia Lionsien puolustus piti erittäin hyvin ensimmäisessä erässä, mutta saa nähdä mitä toinen erä tuo tullessaan!

<b>2. erä</b>

AML saa heti kiekon haltuun alkaessa, RASMUKSELLE VETO PAIKKA!!! MAAALI SIELLÄ ON TOINEN MAALI SIELLÄ LEPÄÄ!! TILANNE 2- 0

*** 2 - 0 by Rasmus (2+0) Bradd (0+1) hygu (0+1)

Ja taas kiekko Patruunoiden alueella, RASMUKSELLA KIEKKO EI MENETYS JUNIJA KARJIS PYYHIS LÄPI!! EI TILANNE KUSTAAAN!!!! josta seuraa paitsio.

hygu aa kiekon passaa bradille, Hienoa karvausta, Junjialta mutta ei tule maalia
JONKA JÄLKEEN COLTERILLA KIEKKO, KIEKKO POMPPAa RASMUKSELLE JA EI EIEIEIIEI SE ON MAAALII!I!!!

*** 3 - 0 by Rasmus (3+0) colter (0+1) hygu (0+2)

Jos Patruunoiden peli ei parane niin tästä suosta ei nousta helpolla!

Pitkäkiekko AML päätyyn. Patruunat voittavat avaukse, mutta typerä veto Dissarilta suoraan AML puolustajaan päin. MUTTA MITÄ 2 vs 1 TILANNE JUNIJA JA PYYHIS MITÄ TEKEEE JUNIJA!??!?!??

.
.
.
.
VETÄÄ ITSE KESKELLE MAALIVAHTIA!!! EI MAALIA.

Bradd on ollut tähän mennessä kuin muuri puolustuksessa, mutta saa nähdä pystyvätkö patruunat murtamaan muurin.

Ja sieltä väkivaltaista käytöstä by Pyyhis! Taitaa kaverilla noussa kusipäähän jo.

1 vs 1 Junija vs Bradd, mutta Junija onnistuu kusemaan tilanteen pitkäksi kiekoksi.
, BRADD , COL
AML VOITTAA ALOITUKSEN ; RASMUS KIEKKO , COLTERTER PASSI EI ONNISTU!!!! ei maalia

3 - 1 by Karjis (1+0) Junija (0+1) Dissari (0+1)

Lagilta tämä maali taisi tämä maali tuoksahtaa, saa nähdä mitä Patruunat tekevät.

2 vs 1 tilanne!! RASMUS JA COLTER vs DISSARI, JOSTA TULEE 1 VS 0 RASMUS LÄPI 3 MAALIN MIES, MITÄ TAPAHTUUU !??!?!?!?!? HASEKKI on kuitenkin hereillä, ei tule maalia.

ja näin erä päättyy

*** Alexandria-Mongolia Lions saves: 8, poss 46%
*** Patruunat saves: 2, poss 53%

Saveseista voidaan päättellä että Patruunat olisivat saannee hyviä tilanteita, joita itseasiassa oli vain 2. Muut vedot olivat perseestä vedettyjä.
Tähän mennessä AML joukkueen ehdottomasti paras pelaaja on ollut Rasmus, jonka jälkeen Bradd. Hygu sekä colter tehnyt vain näkymätöntä työtä.

Tässä välissä voidaan katsoa mitä Enzio sanoo liigaennakossa:
Rasmus, paluuntehnyt pelaaja. Joukkueen pistenikkari joka saattaa ratkaista pelejä yksin.
Ja tämä on pitänyt melko paljon paikkansa tähän asti.

<b>3. erä </b>
Ja alkua en nähnyt raportin kirjoittamisen takia, mutta nyt jatkuu.
Rasmuksella kiekon, Pyyhis riistää kiekon välittömästi, jonka jälkeen vastahyökäy, KARJIS PÄÄSEE VETÄMÄÄN ETUKULMAAN , mutta maalivahti hereillä.

VASTAHYÖKKÄYS , HYGU SAA KIEKON PASSAA HIENOSTI VETOPASSILLA COLTERILLE JA COLTER LATAA LATAA LATAA

JA VETO!!

PRÖÖÖT!

MAALI!!

*** 4 - 1 by colter (1+1) hygu (0+3) Rasmus (3+1)

Patruunat aloittavat agressiiveseti. Kiekko vapaana AML maalin edessä, mutta Patruunoiden hyökkääjä Pyyhis... yllätys yllätys.. luistelee ohi, ei maalia.

Junija ja karjis vs bradd. mutta offside tulee.

Ja kovaa taistelua Patruunat puolustuksessa tällä hetkellä. Colter saa kiekon, Dissari riistää paikka patruunoille, mutta tyhmä veto Karjikselta päin persettä.

Viimiset 2 minuuttia lähtee. JUNIJA SAA PAIKAN VETO LÄHTEE MUTTA EI SUORAAN MAALIVAHTIIN PÄIN!! MITÄ TÄMÄ ON 2 HIENOA PAIKKAA KUSUT!!

Ja 1 vs 1 DISSARI VS RASMUS, mutta dissari pelastaa hyvin ei maalia.

JUNIJA SAA PAIKAN VETÄÄ TOLPPAAN KLOP!! TYHJÄT . PYYHIS MAALIVAHDIN ALUEELLA MITÄ HELVETTIÄ TÄMÄ ON!??!?!? SAATANA EI MAALIA!!

Viiminen minuutti starttaa TAISTELU ON KOVA!!! AML SAA 3 vs 2 tilanteen , JA HYGU VETÄÄ HUTI!!!! HUTII!! PYYHIS PASSAA RASMUKSELLE !!! EI SAAA MAALIA!! Ja näin tilanne päättyy surkeaan avaukseen.

Ja vielä tarjotaan paikkaa Patruunoiden hyökkääjille, mutta Bradd torjuu!