Black ParadeBlack Parade - GT LatkaGT Latka 2-2

GHT 0+1=1
GretZ 0+0=0
Misu 1+1=2
Nel 1+1=2

Hyvää keskiviikko-iltaa! Kova WAHL-liigan alainen ottelu on alkamaisillaan, Black paradea vsataan asettuu A-konferenssin häntäjoukkue GT Latka. Huomattavaa on, että GT Latka lähtee otteluun ilman luottopakki Mäkikotkaa. Sarjataulukkoa kun katsotaan, näyttäisi ottelun olevan selvä Paradelle, mutta katsotaanpas mitä peli tuo tullessaan. Päästetäänpäs itse pelaajat haalarihommiin, näin peli saa alkaa.

*** PERIOD 1/3 STARTING

01.57 ~ Nelin löysä veto kaarelta on upota maaliin etukulmasta, maalin etutolppa kuitenkin tiellä.
xx.xx *** 1-0 by Tump3lo (SuKe, Manfred) ~ Balck Parade pelaa mukavaa syöttöpeliä, Latkan neljän miehen neliö oli hyvin mukana aluksi, kunnes juonikas passi löytää Tump3lle, joka tykittää suoraan syötöstä takanurkkaan maalivahdin ollessa hieman maskin takana.
5.15 SuKe lähtestyy maalivahtia maalin nurkalta, Latkapakki GretZ estää hänen aikeet maalivahdin avustamana.

~ Erä oli vähän varovaista peliä molemmilta, Black Parade kuitenkin hallitsi ottelutapahtumia enemmän, erän poss-tilastokin saattaa näyttää sitä myös.

Black Parade: Saves 2, poss: 56%
GT Latka: Saves 5, poss: 43%

*** PERIOD 2/3 STARTING

06.25 ~ GHT:lla ongelmia koneen kanssa, peli pääsee kuitenkin jatkumaan pian.
07.34 ~ GHT avaa upeasti Nelin nokikkain maalivahdin kanssa, Nelin yritys epäonnistuu.
08.47 ~ Belak kokeilee viivan tuntumasta, maalivahti kuitenkin hereillä.
09.30 ~ Latka saa hyvännäköisen 3v2 hyökkäyksen keskialueen harhasyötön tullessa, mutta hyökkääjien ajatukset menevät ristiin, GHT paitsioon ja näin tilanne kuivuu kasaan.
11.17 ~ Paradella hyvännäköinen hyökkäys, 3v2, tilanne huippupaikka pedataan SuKelle, mutta ihmeen kaupalla GretZ saa mailan väliin.
11.34 *** 1-1 by Nel (Misu) ~ Misu pelaa Nelin ja GHT:n 2v1, Nel näyttää ovelasti passaavan GHT:lle, päättää kuitenkin leikata keskelle ja ampua etukulmaan.

~Erä oli katsomoystävällisempi. Tilanteita tuli päästä päähän. Poss-prosentit ovat Paraden hyödyksi ehkä siksi, koska Parade osaa rauhoittaa pitämällä kiekkoa. GT Latkan ns. pukukoppi-maali tuo varmasti uskoa tekemiseen viimeiseen erään.

Black Parade: Saves, 1, poss: 52%
GT Latka: Saves 2, 47%

*** PERIOD 3/3 STARTING

13.32 *** 1-2 by Misu (GHT, Nel) ~ Vastahyökkäys Paraden pyörityksen jälkeen. Nel lähettää GHT:n ja Misun 2v1-hyökkäykseen, mukavaa passailua lavasta lapaan, seurauksena Misun tarkka laukaus pisteen tuntumasta takayläpesään.
14.08 ~ Hyvä paikka Tump3lolla, mutta veto suuntautuu suoraan maalivahdin syliin.
15.12 ~ GHT avaa Nelin ja Misun 2v1, tällä kertaa Belak edessä mailoineen ja näin estää maalintekoyrityksen.
14.xx 2-2 by SuKe (Manfred, Tump3lo) ~ Black Paraden hyökkäyspeli näyttää, viivan tuntumassa levitys puolelta toiselle, suora veto SuKelta and keeper had no chance.

Erä oli tasainen, ehkäpä tällä kertaa GT Latka hallitsi karvan verran enemmän. Paljon oli paikkoja molemmilla ratkaista ottelu viimeistään viimeisessä erässä, mutta näin tällä kertaa. Mukava tasapeli, pisteet tasattiin.

Black Parade: Saves 3, poss 48%
GT Latka: Saves 5, poss 51%

Virkiä hoiti tuomarihommat, GHT lisäsi pelin sivuille.