PatruunatPatruunat - KärkiryhmäKärkiryhmä 5-2

Andi 0+0=0
Jätti 1+0=1
Puerto 1+1=2
Ruso 0+0=0

Hyvää iltapäivää arvoisat lukijat ja tervetuloa lukemaan WAHL-liigan runkosarjan ottelusta väsättyä raporttia. Kärkiryhmä on laittanut arvostelijat matalaksi johtamalla A-Konferenssia 4 pisteen turvin kakkosena olevaan Black Paradeen. Alkukaudesta joukkuetta solvattiin tason riittämättömyydestä liigaan, mutta kooär on tehnyt mukavan yllätyksen ja he Puerton johdolla ovat pelanneet tasaisesti läpi runkosarjan ja napsineet voittoja kivasti matkanvarrella. Patruunoitten pelilista näyttää yhdeltä vuoristoradalta eli punasta ja vihreää vuoronperään. Viimepelissä kirpaiseva 5-6 tappio Gt-Latkalle kotiareenalla. Patruunat iskevät varmasti kovalla sykkeellä peliin heti eka minuuteilta lähtien ja kooärrän pitää olla hereillä ja pelata omalla tasollaan niin saadaan mukava ja jännittävä matsi tästäkin tehtyä. Joukkueet ovat valmiita ja päästään aloittelemaan.

1.erä
Peli alkaa Patujen osalta vajaalukuisena. Joku pelaajista teki katoamistempun. Jatkuu. Kotijoukkue aloittaa pelin laiskasti ja heti paha vastahyökkäys kotipäätyyn, mutta se saadaan poikki ja kovalla vauhdilla vieraspäätyyn ja tilanteeksi 1-0.
0.47 1-0 Osfan 1+0 (Peach 0+1 Junija 0+1)
Kooär pyörittää hienosti alakerran kautta, mutta hyökkäykset tahtoo pysähtyä siniviivalle. 2.06 ajassa päästiin hienosti viivan ylitsekkin ja hyvä veto Rusolta, mutta moke koppaa räpskällä. Erä etenee vahvassa kooär komennossa. Patruunat saavat rakenneltua hyviä vastahyökkäyksiä, peli säilyy 1-0 lukemissa. Kotijoukkueen puolustuspeli rullaa mainiosti ja kooär ei saa oikein kunnon myllyä päätyyn rakenneltua enää erän lopuilla.

Torjunnat Patruunat: 4 Kärkiryhmä: 5
Hallinnat Patruunat: 46% Kärkiryhmä: 53%

Tilannekatsausta: Erän viimeiselle minuutille asti erä oli vierasjoukkueen näytöstä, mutta kooär ei saanut käytettyä maalipaikkoja tehokkaasti ja vedotkin usein jouduttiin ampumaan kaukaa ja pakit piti hyvin irtokiekot. Erän loppuun mennessä rupesi jo kotijoukkueenkin hyökkäyspeli toimimaan ja saatiin vetoja ja painetta vieraspäätyyn. Peli jatkuu toiseen erään mentäessä 1-0 tilanteessa.

2.erä
Aloituskiekon kaappaa itselleen Puerto. Erä lähtee käyntiin pienellä huolimattomuuden poikasella eli parit pitkät kiekot ja paitsiot. Molempien joukkueitten avauspeli tökkii pahasti.
1.42 2-0 Peach 1+1 (Osfan 1+1) Osfanin hyvä kiekonriisto maalin vieressä ja syöttää Peachille joka ampuu pienestä kulmasta kiekon ylämummoon.
3.31 2-1 Puerto 1+0 Patu pakilta pitkäkiekko ja aloitusvoitto Puertolle joku ampuu hienon kudin, joka painuu ylänurkkaan. Peli on jonkinnäköstä räiskimistä ja hyvän vastahyökkäyksen päätteeksi Junija iskee pelin 3-1 numeroihin ajassa 4.57.
4.57 3-1 Junija 1+1 (Osfan 1+2 Peach 1+2)

Torjunnat Patruunat: 3 Kärkiryhmä: 3
Hallinnat Patruunat: 45% Kärkiryhmä: 54%

Tilannekatsausta: Erä oli vähän surkeeta kiekkoa molemmilta joukkueilta, ns. jalat jäivät koppiin. Patruunat käytti hyvin maalipaikkansa ja kävi Puertokin tykittämässä yhden häkin kotijoukkueen maaliin. Toivottavasti kolmanteen erään molemmat joukkueet lähtee kovalla asenteella niin saadaan kunnon taistelua viimeiseen erään.

3.erä
Heti hyvä hyökkäys kotijoukkueelta, mutta Andi hoitelee laukauksen hyvällä blokilla. Kooärrän jätkillä kiekko polttelee pahasti lavassa. Kotijoukkueen pelaajilla vuorostaan koneet lagittelee niin joudutaan mättämään pitkää turhankin pitkän ajan. Pelintaso tippunu ihan nolliin jostakin syystä. Tuntuu että joukkueet odottavat päätössummerin soittoa.
3.16 4-1 Osfan 2+2 (Peach 1+3) Kooär pakilta paha kiekonmenetys siniviivalla ja osfan ja peach kahestaan läpi ja peli 4-1 numeroihin.
4.52 4-2 Jätti 1+0 (Puerto 1+1) Hyvän oloinen vastahyökkäys kooärrältä ja Puerto syöttää takamiehenä tulevalle Jätille ja hän tykittää kavennusmaalin.
5.48 5-2 Peach 2+3 (Osfan 2+3)

Torjunnat Patruunat: 3 Kärkiryhmä: 4
Hallinnat Patruunat: 38% Kärkiryhmä: 61%

Viimeinen erä oli kyllä pelkkää pelailua. Nojaa saatiin sitä pari maaliakin tehtyä, mutta kokonaisuudessaan peli oli kyllä aika surkea tasoinen, mutta niitäkin aina mahtuu pitkän kauden ajalle.

*** Pihusan pelasi hyvin puolustuspäässä ja pysäytti monta ylivoimahyökkäystä.
** Peach oli kovalla pistepäällä ja rakenteli peliä sen verran mitä sitä oli.