PatruunatPatruunat - Black AvengersBlack Avengers 3-4

Adelyn 2+0=2
Avenger 1+0=1
Vilunen 1+2=3
Vlasak26 0+2=2

Seuraavassa jännittävässä ottelussa taistellaan toisestaja sijasta/jaetusta toisesta sijasta A konferensissa.
Tällä kertaa vastakkain ovat:viime pelinsä voittaneet Patruunat vastaan Black Avengers.
Ennakkosuosikiksi sanoisin tällä kertaa Black avengers, vaikka Patruunat tulevat varmasti kovalla itseluottamuksella viime pelin voitolla.
Muistakaa seurata näitä pelaajia: Vilunen:BaVen kovin(ko) maalintekijä,Pihusan: Hienolla puolustuksella vienyt patruunoita pitkälle.

1.00.51 0-1 Vilunen 1+0
1.05.42 0-2 Adelyn 1+0
1.05.57 1-2 Osfan 1+0 Peach 0+1

Ekassa erässä hallinta oli molemminpuolista, mutta BaVe sai kaksi maalia hienoilla yksilösuorituksilla, myös patruunat kaventavat erän lopulla.

Torjunnat: Patruunat:5 Black Avengers:2
Hallinta: Patruunat:40% Black Avengers:59%

Toiseen erään lähdetään lukemissa 1-2 BaVelle.

2.01.06 1-3 Avenger 1+0 Vilunen 1+1 Vlasak26 0+1
2.01.28 2-3 Osfan 2+0
2.01.49 3-3 Junija 1+0 Osfan 2+1 Peach 0+2

Toisessa erässä Patruunat kaventavat! niinkuin oli odotettavissa. Viimeiseen erään lähdetään jännässä tilanteeessa 3-3, kummalla joukkueella riittää sisua loppuun asti?

Torjunnat: Patruunat:2 Black Avengers:2
Hallinta: Patruunat 45% Black avengers 54%

3.01.20 3-4 Adelyn 2+0 Vilunen 1+2 Vlasak26 0+2

BaVe ratkaisee pelin hienolla Vilusen vetopassilla ja Adelynillä on tyhjä maali edessä.
Patruunat yrittivät viimeisellä miinutilla kovaa tasoitusta, mutta ei vaan uponnut tällä kertaa :(

Torjunnat:Patruunat:1 Black Avengers:3
Hallinta:Patruunat 41% Black Avengers 58%

***Osfan Hienoa peliä höökissä ja puolustuksessa.
** Pihusan Loistavaa puolustusta niinkuin oli jo odotettavissa.