Louisiana Rangers – Marmots

Kokoonpanot:

Louisiana Rangers: Cokis, Fjodor, Geflado, Maha & Jtl
Marmots: Anders, Brinq, qubb & Vida

On sateinen tiistai-ilta, ja alkamassa on kiihkeä WAHL-Liiga kamppailu, jossa vastakkain asettuvat B-Konferenssin Lousiana Rangers ja Marmots, Louisiana Rangers sijaitsee sarjataulukossa sijalla 7. saalistamalla 9 pistettä 14 pelaamastaan ottelusta. Marmots puolestaan on sarjataulukossa sijalla 5, 18 pisteellä 18 ottelusta.

Seuraa heitä: Anders, Marmotsin alakerran lukko pelannut hyvän alkukauden
Geflado: Pelaa ensimmäistään peliä Lousianan paidassa WAHL-Liigassa, vanha IHT Guerrilasin konkari, saa nähdä millaisen debyyttiottelun kyseinen herra tekee!

Itse otteluun:

1.erä

00.15 Ottelu saa kiihkeän alun, 15 sekunnin kohalla Marmotsin hyökkääjä riistää kiekon maalin edessä Louisianan puolustajalta, mutta syöttö onetimeriin menee ohi, ja tilanne kuihtuu kokoon
02.11 Brinq kynäilee ittensä vetopaikkaan, mutta veto lähtee hiljaa maalivahtia kohti
04.07 0-1 Brinq (1+0), Vida (0+1), qubb (0+1) 2v1 tilanne, Vida passaa autopassilla Brinqin vapaaseen paikkaan ja verkko heiluu!
05.11 0-2 Vida (1+1), qubb (0+2), Anders (0+1) Komea syöttö qubbilta nollakulmasta maalin eteen josta Vida kuljettaa kiekon pömpeliin!

Louisiana saves: 3, poss: 45%
Marmots saves: 5, poss: 54%

Ensimmäinen erä oli lievää Marmotsin hallintaa, viimeistelivät paremmalla prosentilla ja siksi ansaittu 0-2 johto.

2.erä

01.06 1-2 Cokis (1+0), Geflado (0+1), Fjodor (0+1) Komean syöttökuvion jälkeen Cokis tällää tarkalla vedolla kiekon verkon perukoille
01.48 1-3 Brinq (2+0), Vida (1+2), qubb (0+3) Hienoa pyöritystä Lousianan päädyssä, joka päättyy Brinqin komeaan vetoon maalin edestä
02.02 1-4 qubb (1+3) ja lisää tulee, hieno yksilösuoritus ja kiekko repussa

Lousiana saves: 0, poss: 37%
Marmots saves: 5, poss: 63%

Toinen erä mentiin tasatunnelmissa, mutta Lousianan viimeistely uupuu vieläkin, ja Marmots jatkaa paikoista rankaisemista, jo 1-4 peli.

3.erä
04.20 2-4 Cokis (2+0), Geflado (0+2), Jtl (0+1) Cokis iskee illan toisen osumansa, ja tuo hieman lohtua Lousianan peliin

Ottelu on loppunut, ottelu oli tiukka, mutta Marmots viimeisteli hieman paremmin ja voitti ottelun varmasti ansaitusti.