Anders 0+0=0
Bringeri 0+0=0
qubb 0+0=0
Vida 0+0=0

Sateinen tiistai päivä päättymässä, mutta mikäs sen mukavampaa, kuin tuomaroida WAHL-liigan ottelu; A Konferenssin Spartans (#7) ja B Konferenssin Marmots (#4). Tulossa varmasti jännittävä ja tasainen ottelu.
Kertaalleen ottelu päästään jo aloittamaan, mutta Flateric lagailee vähän liikaa, niin päätettiin aloittaa ottelu alusta.
Itse veikkaisin lopputulokseksi 1-3 Marmotsille. Puerto on samoilla linjoilla, mutta uskoo että Marmots voittaa vain 2-3 ja, että Spartat johtaa vikaan erään asti, mutta Marmots saa vireen viimisessä erässä.

<b>MRT</b> saves: 0 poss: 43%

Ensimmäinen erä meni tasaisissa merkeissä, Spartat vei prosentit, mutta Marmots hoiteli vastahyökkäyksistä vedot maalivahdin syliin.

<b>2.erä</b>
1:40 Yuso tuhlaa arvokkaan maalipaikan, kun pääsee kuljettamaan maalinedestä, mutta maalivahdille.
4:18 1-0 Flateric katkaisee rännikiekon ja pääsee 2v1 tilanteeseen, Flateric varmasti b-pisteeltä reppuun. Peli on 1-0!

<b>SPA</b> saves: 1 poss: 54%
<b>MRT</b> saves: 0 poss: 45%

Prosentit toisessakin erässä Spartoilla, onnistuivat myös maalinteossa. Erä selvästi Spartanseille!

<b>3.erä</b>
1:19 Vida pääsee kuljettamaal maalin edestä, mutta Pupu blokkii/koukkii takana ja riistää kiekon Vidalta.

<b>SPA</b> saves: 2 poss: 54%
<b>MRT</b> saves: 2 poss: 45%

Viimeinen erä meni tasaisissa merkeissä, kummallakaan ei ollut erityisiä maalipaikkoja.