IHT GuerrillasIHT Guerrillas - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 5-4

k.a.p.u 1+2=3
K0la 1+1=2
Montel 0+2=2
Pen2ka 2+1=3

Alkamassa on ottelu, jossa kohtaavat IHT Guerrillas ja New Delhi Bulls. New Delhin pelikunnosta ei ole kunnolista kuvaa tällä hetkellä, mutta he ovat aina vaarallisia. IHT Guerrillasilta odotettavissa on tasaista ja hyvää työtä. Lähdetään katsomaan kumpi kääntää tämän taiston itselleen.

1. Erä

0:16 0-1 kapu (kola, penska) Hieno hyökkäys NDB:ltä, jossa muutamille pienillä syötöillä k.a.p.u hyvään maalintekopaikkaan, ja hän ei jätä ketään kylmäksi.

1:50 1-1 Vesa (Helkkis, Needing) Helkkis laukoo helpohkon b-pisteeltä, jonka maalivahti kuitenkin tiputtaa eteensä ja Vesa liu'uttaa kiekon maaliin nautiskellen.

2:57 Needing pamauttaa suoraan syötöstä...ohi.

3:38 1-2 Penska (kapu, Montel) k.a.p.u saa kiekon kulmaan Montelilta ja laittaa kiekon autopassilla maalille, josta Pen2ka saa kiekon itselleen ja laitta syötöstä taululle lukemiksi 1-2.

4:54 k.a.p.u laukoo maskiin, mutta maalivahti näkee kuitenkin tarpeeksi paljon.

5:46 Vesa hakee muutaman hienon passin jälkeen vanhanaikaista maalia.

5:59 1-3 Pen2ka Aivan erän loppuun Pen2ka laittaa lukemiksi 1-3. Valitettavasti maalia en nähnyt.

Ottelu alkoi shokilla IHT:lle josta he kuitenkin hyvin paransivat peliä. NDB oli parempi maalinteossa ja se tässä touhussa ratkaisee. Kysymys kuuluu, voiko IHT nousta enään tästä?

2. Erä

0:20 Needing leikkaa keskelle, ja laukoo mutta mies tolppien välissä ei hätkähdy, vaan nappaa kiekon vuorenvarmasti.

Peli on tasaista ja tilanteita on vähän, jos peli jatkuu näin NDB:llä ei ole vaikeuksia hoitaa hommaa kotiin.

3:30 Helkkis ajaa keskelle ja tekee äkillisen pydähdyksen ja laukoo, mutta NDB:n maalivahti ei ole yllätettävissä.

4:17 Vesa pitää hyvin kiekko ja laukoo hiuksen hienosti ohi maalista, joka olisi ollut tyhjillään.

5:41 Helkkis laukoo b-pisteeltä, mutta kun ei mene, niin ei mene.

Toinen erä päätöksessä ja IHT oli erän hallitsevampi osapuoli, maalit vaan uupuivat. Kolmannessa erässä Guerrillasin on onnistuttava paremmin maalinteossa mikäli mielivät pisteitä saada.

3. Erä

0:10 2-3 Helkkis Syö jonkun muun IHT:n pelaajan syöttözipin ja laukoo takakulmaan komean pommin viiksiltä.

0:37 3-3 Vesa Ohi meni :-(

1:13 Helkkis läpiajossa -> epäonnistuu, muutama sekunti myöhemmin suora laukaus syötöstä -> ei maalia.

IHT:n pojilla on enemmän mielikuvitusta ja se siivittää heidät parempaan peliin.

4:16 Helkkis (Vesa) Helkkiksen kome laukaus b-pisteeltä takanurkkan vie Guerrillasin ansaittuun johtoon.

5:05 5-3 Helkkis vie liimallaan pakit kahville ja huikella lättyvedolla etukulmasta sisään.

5:40 k0la (k.a.p.u, Montel) Komea 2vs1 hyökkäys josta vielä komeampi k0lan pommi etukulmasta sisään, mutta se ei NDB:tä ehkä enää auta.

IHT Guerrillas otta ansaitusti voiton kamppailusta ja näin ollen kovemman otteen B-konffiksessa.