SpartansSpartans - KärkiryhmäKärkiryhmä 3-2

Jätti 1+1=2
Puerto 1+0=1
Ruso 0+1=1

1.erä

1-0 by mihail (1+0) Anette (0+1) D.Villa (0+1) 2vs1-tilanne josta Anette pelaa hyvän vetopaikan mihailile, joka vetää suoraan syötöstä reppuun.

2-0 by mihail (2+0) Anette (0+2) D.Villa (0+2) Anette riistää kiekon hyökkäysalueella josta syntyy 2vs1-omainentilanne, mihail vetää jälleen suoraan Aneten syötöstä.

SPA: saves: 7 poss: 56
KR: saves: 0 poss: 43

Tasainen erä, vaikka tilastot toista. Spartansien viimeistyly sujuu.

2.erä

2-1 by Jätti (1+0) Kiekko pomppii useampaan otteeseen maalinedessä. Lopulta Jätti tökkää kiekon pakkien jaloista tolpan kautta maaliin.

SPA: saves: 7 poss: 51
KR: saves: 1 poss: 48

Kärkiryhmän erä selvästi. KR saa luotua paljon paikka, mutta ei onnistu tekemään niistä maaleja.

3.erä

3-1 by Anette (1+2) Anette saa omasta vedostaan pakista kimmonneen riparin. Mokke pihalle, joten veto tyhjään maaliin.

3-2 by Puerto (1+0) Ruso (0+1) Jätti (1+1) en nähnyt :(

SPA: saves: 8 poss: 52
KR: saves: 5 poss: 47

Jälleen Kärkiryhmän erä hienokseltaan, pysyivät luomaan enemmän paikkoja ja peli pyöri suurimmaksi osaksi Spartansien päässä. Spartans sai vastahyökkäyksistä luotua muutamat maalintekopaikat.

Spartansin peli ailahteli ja huononi ensimmäisestä erästä, puolustus oli paikoin sekavaa vaikkakin taistelevaa. Hyökkäys onnistui maalien viimeistelyssä.

Kärkiryhmä joka olisi ansainnut tilanteiden puolesta ottelusta jopa pisteitä, kärsi maalinteko-ongelmista. Käteen jäi tästä syystä siis pyöreät 0 pistettä.

***Anette (järjesti käytännössä kaikki Spartansien maalit)