NativesNatives - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 6-2

JaalKrok
k.a.p.u
Montel
Pen2ka

Luvassa on jännittävä ottelu, vastakkain viime vuode runkosarja voittaja NDB ja vastassa Natives joka on toisella sijalla B-konffissa ja näyttäisi pelanneen hyvin depyytti kaudellaan.

1.erä

02:00 -> tähän asti ollut tasaista vääntöä molemmin puolin. Natives ainakin yhden hyvän vedon aikaan, mutta veska oli hereillä, ja NDB pyörittänyt pari kertaa Nativesin alueella. Ei suurempia maalinteko paikkoja kummallakaan.

02:50-> hyvä hyökkäys NDB:ltä! k.a.p.u pääse puolittaiseen läpiajoon ja syöttää Pen2kalle joka vetää takakulmaa mutta veska torjuu

<b>*** 3:20 1-0 by Lång (CADAVERS, Kalmah)</b> Cadaves laukoo, jonka seuraksesta kiekko pomppii Långille joka vetää selkä maalin päin hieman lirumaisen vedon, mutta uppoaa etukulmasta sisään!

<b>*** 04:55 2-0 by Kalmah (CADAVER, Lång)</b> 3v1 hyökkäys, CADAVER syöttää GT latkasta joukkueeseen hopannelle Kalmahille, joka pysähtyy ja sijoittaa vedon tarkasti etukulmasta sisään!

<b>*** 05:04 3-0 by Kalmah</b> meni ohi edellistä kirjoittaessa.

Natives saves 3, poss 47
NDB saves 4, poss 52

Tasaista vääntöä kuten tilastot kertovat, mutta Natives pyöritti ja teki astetta paremmin tässä erässä.

2.erä

01:10 -> Natives pääse hyökkäämään pari kertaa mutta NDB:n puolustus on hereillä ja hoitaa tilanteet hienosti.

01:50 -> Montel laukkoo NDB:n hyökkäyksen päätteeksi tolppaan!

<b>*** 03:09 4-0 by Kalmah (CADAVER, Xiittari)</b> ohi

04:10 -> NDB:llä läpiajo, mutta Montel laukoo veskaa päin.

<b>*** 04:22 5-0 by CADAVER (Kalmah, Xiittari)</b> Cada pelataa hyvin vapaasee paikkaan josta mies ei erehy, vaan laukoo tarkasti takakulmaan

<b>*** 05:55 5-1 by Pen2ka (k.a.p.u, Montel)</b> Vihdoin NDB saa maalin aikaa pyörityksisä huolimatta! Pari siirtoa pelaajalta toiselle, k.a.p.u laukoo kiekon suoraa Pen2ka lapaa joka vetäsee maalivahdin ohi etukulmasta.

Natives saves 7, poss 46
NDB sabes 6, poss 53

Jälleen hyvää vääntöä molemmin puolin, mutta Natives saavat vain maaleja paremmin aikaiseksi. Taitaa NDBllä olla hieman epäonnea tänää matkassa. Mutta vielä on erä aikaa ja mitä tahansa voi tapahtua.

3.erä

<b>*** 01:19 5-2 by Montel (kapu, Pen2ka)</b> Keskialueelta kapu pelaa montelin puolikkaaseen läpiajoon, josta mies ei tällä kertaa erehdy vaan pistää verkot heilumaan!

<b>*** 04:48 6-4 by Kalmah</b> heittää vanhanaikaisen hyökkäyksen päätteeksi.