IHT Guerillas lähtee haastamaan Generalia, joka on marssimassa liigan pudotuspeleihin vakuuttavasti. Illan tähdet, aikamme gladiaattorit, kokoonpano:

Leipä - Enzio
TakaKulma - JAMU
Valerie - juju
Vesa - Messiah

General on siis vahva ennakkosuosikki, mutta Guerrilasilla on vahva harkkapeli voitto allaan, jolloin he kävelivät vastustajan yli 5-1. Vastaavasti General hävisi 6-2 oman lämmittely ottelun.

Peli aloitetaan jujun lagin takia hieman hassusti. Leipä jatkaa lagailua.

Kiekko annetaan Generalille. Koko kolmen hengen yleisö räjähtää huutoon kun peli saadaan käyntiin toden teolla. Nopea syöttö omille, riisto. Ajassa 00.40 Vesa rankaisee riparista

[b]1-0 by Vesa (1+0) TakaKulma (0+1)[/b]

Tolppa kolahtaa uudestaan General päässä kymmenen sekunnin päästä maalista. General on kyllä potkun jäljessä Guerrilasista koko ajan.

Minuutin kohdalla Leipä buuttii kun ei lagi loppunutkaan. Josko nyt.. 1.35 peliä kulunut ja kiekko Generalille, joka puolittain antaa sen takaisin Guerrilasille, joista TakaKulma pääsee ampumaan mutta pakki peittää.

Komea syöttökuvio, vetopassilla palautus ja oneen ja JAMU kuljettaa pelin tasoihin ajoissa 02.33

[b]1-1 by JAMU (1+0) juju (0+1) Messiah (0+1)[/b]

Leipä ei toimi, ei toimi... lagin takia kovin katkonaista peliä. Mikael ryntää pelastamaan peliä ja paikkaa Leipää.
Ajassa 03.01 peli jatkuu sillä että mikael lagaa... Meneepä tämä kivasti 8)

Peliä jatketaan taas.. ajassa 03.31

Pelin katkot jäädyttivät peliä tehokkaasti, kummankaan pelaajat eivät oikein saa aikaiseksi heiltä odotettuja suorituksia.

JAMU pyörii kiekon kanssa kahden Guerrillas puolustajan ympärillä ja melkein saa lauottua, mutta kolmas pelastaa maalivahdin töiltä. General on saanut katkojen aikana selkeästi pelistä kiinni tiukemmin kuin Guerrillas. General piti kiekkoa loppuerän ja sai paremmat paikat.

IHT Guerillas saves: 2, poss: 42%
General saves: 3, poss: 57%

Toinen erä alkaa, jos vaikka ei niin kovin laginen kun ensimmäinen. Peli on tilanteessa 1-1 ja Guerrillas saa ensimmäiset tilanteet. General saa käännettyä suunnan ja Enzio paukuttaa tolppaan maskin takaa. IHT:lla on vaikeuksia avata peliä ja päästä yli vastustajan siniviivan.

Vaarallinen ripari General päässä mutta puolustus siivoaa. Nyt on vuorostaan IHT pään päällä ja kiekko pysyy General päässä tiukasti. Kovin kaksijakoista peli, vuorotellen molemmat joukkueet hallitsevat, eikä mennä päästä päähän. Vaan monen minuutin pätkissä pyöritään toisen päässä.

Viivalta veto kun miehiä on maalin edessä. Sivuverkkoihin jää mutta TakaKulma hakee kiekon ja siirtää IHT:n johtoon

[b]2-1 by TakaKulma (1+1) Vesa (1+1) Leipä (0+1)[/b]

Peliä on pelattu noin puolet ja IHT johtaa hieman yllättäenkin, ehkä hieman hallitseekin tiukan puolustuksen akutta peliä. Eikä General saa tappavaa hyökkäyskalustoaan kunnolla kiekkoon. Valerie on selkeästi tärkeimpiä pelaajia kentällä ja pitää IHT:n puolustusta ja johtoa pystyssä. Kiekkoja satelee mutta puolustus on aina edessä.

Pieni lagin poikainen keskeyttää IHT hyökkäyksen. Kiekon menetys ja vaarallinen vasta hyökkäys mutta kiekko ohi maalista.

Ripari ja Generalilla hyvä maalipaikka, mutta puolustus kestää. Toiseen päähän ja TakaKulman vedosta ripari, maalivahti jäätyy ja Leipä korjaa hedelmät ajassa 5.42

[b]3-1 by Leipä (1+1) TakaKulma (1+2) Valerie (0+1)[/b]

En nähny lainkaan ku General kaventaa peliä viimeiselle sekunilla.

[b]3-2 by Enzio (1+0) Messiah (0+2) JAMU (1+1)[/b]

IHT Guerrillas saves: 4, poss: 56%
General saves: 6, poss: 43%

Kolmanteen erään ja paljon parannettavaa molemmilta. Paljon on auki, saako IHT paljon tarvitsemiaan pisteitä, vaiko pitääkö General yllä hurjaa P/O saldoaan?

Dumari mesee sil aikaa kun General hallitsee ja IHT heitti hätärin 8) Vesa jakaa publalla ohjeita tiimilleen.

IHT maalivahti jäissä mutta puolustajat pitävät kiekon poissa maalin luukulta ettei General saa tasoitettua ottelua ainakaan toistaiseksi. IHT:n neliö hyvin kasassa ja General pitää kiekkoa laidoilla, muttei saa vaarallisia tilanteita aikaiseksi.

IHT katkaisee Generalin hallinnan ja vastahyökkäyksestä onetimerillä häkittää.
[b]4-2 by Vesa (2+1) TakaKulma (1+3)[/b]

Vielä neljä minuuttia aikaa Generalilla tulla tasoihin.. ja enää maalin päässä. Katkosta syöttö ja juju upottaa p-pisteiden välistä.

[b]4-3 by juju (1+1) Enzio (1+1)[/b]

Hallinta selkeästi Generalilla mutta IHT:lla tehokkaat vasta hyökkäykset. Hazardi syöttö ja General kaksin läpi.. onella varmasti peli tasoihin

[b]4-4 by Messiah (1+2) juju (1+2) JAMU (1+2)[/b]

Mahtava vetopassi mutta Hasek kestää tulisen laukauksen Leivältä. Kiekko toiseen päähän jossa JAMU melkein sai rynnittyä Valierien yli, mutta kiekko maalivahdille. Oiva vetopassi aivan moken edestä, mutta Valerie hakee kiekon ennen Generalin hyökkääjää.

IHT jatkaa vastahyökkäyksiä mutta... ei aivan, paitsio. General painostaa ja on hakemassa vielä voittomaalia, jotka oikeuttaisivat kahteen pisteeseen runkosarjassa. IHT roikkuu yhä tasapelissä, vaikka onkin ollut melko vaaraton kolmannessa erässä. Viimeisellä minuutilla hetken pyöritys, jonka katkoo General ja nostaa avauksella JAMUlle, ja aika loppuu kesken.. peli päättyi 4-4

IHT Guerrillas saves: 3, poss: 46%
General saves: 3, poss: 53%