Rodr 0+3=3
ydin 4+0=4

NDB - ERC 2-5

1. erä

*** 0:01 Mozjakin vs. Montel - Montel vie aloituksen mutta menettää kiekon heti alkuun.
*** 0:05 Heti 2v1 hyökkäys ERC:lle mutta melissa pitää maalinsa puhtaana!
*** 1:08 Rodr lagaa mutta kukaan ei huomaa xD
*** 1:58 Rodr ajaa sisään ja pamauttaa.. mutta tolpat kilisee.
*** 3:00 k0la pujottelee ja laukoo tolppaan.
*** 3:30 Rodr avaa loistavasti Putzkun ja ytimen 2v1-tilanteeseen ja kiekko pyörii jopa maaliviivalla kunnes Bullsien maalivahti nappaa.
*** 3:48 1-0 by k.a.p.u (1+0) Montel (0+1) OLÈ! Kapu tuikkaa b-pisteeltä naru-Rodrin lavan läpi kiekon verkkoon!
*** 5:27 1-1 by ydin (1+0) Putzku (0+1) Rodr (0+1) ydin tasoittaa tilanteen varmalla erunurkkakudilla Putzkun hyvästä syötöstä.

Bulls saves: 4, poss: 47%
ERC saves: 2, poss: 52%

Kuten tilastotkin sanovat, ensimmäinen erä mentiin Rodrin ERC:n pienoisessa hallinnassa!

2. erä:

*** 0:10 Heti erän alkuun hyvä hyökkäys ERC:ltä mutta Bullsien molari venyy torjuntaan!
*** 2:00 Bullsien hyvä 2v1-hyökkäys päättyy kapun tolppalaukaukseen.
*** 3:30 ydin pujottelee ja ajaa maalille ryminällä, tuloksena violent behavior.
*** 3:43 2-1 by k0la (1+0) k.a.p.u (1+1) k0la pamauttaa onesta lukemiksi 2-1!
*** 4:53 2-2 by ydin (2+0) Rodr (0+2) Mozjakin (0+1) ydin koijaa puolustuksen ja lopuksi maalivahdin ja rankaisee lukemat tasoihin.
*** 5:37 Montel ampuu hyvän kudin b-pisteiden välistä tolppaan
*** 5:54 2-3 by ydin (3+0) Putzku (0+2) Rodr (0+3) ydin viimeistelee hattutemppunsa rumalla rämpytysmaalilla, np.

Nonniih, tilastot meni tältä erältä ohi kun jouduin buuttaamaan, mut aika tasasta vääntöä oli. Kolmanteen erään lähdetään ERC:n 2-3 johdossa, pystyykö Bulls nousemaan?

3. erä:

*** 0:10 ydin pamauttaa b-pisteiden välistä hehtaaripyssyn ohi maalin.
*** 2:09 Eih! Jonne meinaa zipata kiekon omaan maaliin, mutta epäonnistuu yrityksessään.
*** 2:36 2-4 by Putzku (1+2) Mozjakin (0+2) laimeeta, Putzku vetää maatapitkin molarin läpi maaliin b-pisteiden kohdalta, ei näin..
*** 3:17 Hyvä tilanne bulsseilta, joka päättyy Montelin laukaukseen molaria päin.
*** 4:30 2-5 by ydin (4+0) Putzku (1+3) Mozjakin (0+3) Ingolstaadit liimailee keskikentältä itselleen 3v1-tilanteen ja ydin pamauttaa Putzkun vedon riparit sisään.
*** 5:41 Päivän hienoin, Putzku kiskoo onesta tolppaan!

Bulls saves: 5, poss: 49%
ERC saves: 5, poss: 50%