c.ronaldo
gerrard
sweatt
typho

Tällä kertaa vastakkain A-konffia johtava Bave ja B-konffin kolmas, viime kauden mestari Kilpparit. Molemmilla joukkueilla tuttu ja turvallinen kokoonpano.

1.erä

bavet saves 4, poss 51
kilpparit saves 2, poss 48

Aikalailla tasaista vääntöä, kummallakaan joukkueella ei ollut suurempia maalintekopaikkoja, lähinnä pientä pyörittämistä vuorotellen tämä erä ja keskialueen vääntöä. Jospa ensi erässä tulisi hieman maalejakin?

2.erä

01:30 hyvä 2v1 Bavelta, en muista kuka mutta laukoo tulisesti etukulmaan, veska vain tällä kertaa parempi.

03:00 -> Bavelta pientä painostusta, mutta kilppareitten puolustus hoitaa erinomaisesti tilanteet pois. Kilpparit päässy pari kertaa baven alueelle, mutta kunnon pyöritystä ei olla saatu aikaan.

04.40-> Sama tilanne kuin äskön bavella, mutta toistenpäin. Kilpparit painostaa.

bavet saves 2, poss 55
kilpparit saves 3, poss 44

Hieman tapahtumarikkaampi erä, tai sitten seurasin vain tarkemmin. =) Mutta molemmat pääsivät pyörittää hyvin parikin kertaa, mutta maalit jäi taas nollille. Jospa sitten vikassa erässä. Puolustus toiminut erinomaisesti molemmilla joukkueilla!

3.erä

00:10-> bave pyörittää kiekkoa keskialueella mutta kilpparit puolustavat ja pitävät miehet erinomaisesti kiinni, eikä bave pääse liikkumaan mihinkään.

<b>*** 01:52 1-0 by Typho (Sweatt, C.Ronaldo)</b> VITT* missasin! Vihdoin maali kuiteskin ja jos oikein taisin hieman nähdä niin veto takakulmaan Typholta.

2:35-> Avenger lagaa, pitkää hetki...
2:50-> peli jatkuu, Voli tulee pelastaan tilanteen.

03:30-> Bavelta hyvää pyöritystä, ja Voli pääse luakomaan aivan maalin edestä, mutta veska on hereillä

<b>*** 04:05 0-2 by Typho (C.Ronaldo, Gerrard)</b> Ronaldo pääsee puolittaiseen läpiajoon, mutta pysähtyy ja syöttää Typholle, joka laukoo. Puolustaja saa mailaa hieman väliin mutta se ei riitä, veto valuu maaliin!

05:00-> Bave aloittaa sulkemisen ja painostaa jatkuvasti, mutta puolustus toistaiseksi toiminut.

<b>*** 05:35 1-2 by Vilunen</b> Bavelta 2v1 tilanne, veto maalia kohti ja kiekko jää pyörimään maalin eteen, jolloin kauhea sumputtaminen ja rämpyttäminen alkaa ja Vilunen pääse tunkemaan sisälle ;)

bavet saves 2, poss 56
kilpparit saves 4, poss 43

Tulihan vihdoin niitä maaleja, mutta tällä kertaa kilpparit veti pidemmän korren! Tasainen peli, joka olisi voinut päättyä voittoon kummalle tahansa. Tähdet: *** Kilppareitten puolustus ** Typho (maalit) * Vilunen
Tuomari: Puerto
Lisätty: 20.07.2009 22:23