Flateric
mihail
Pupu
Laibba

Tärkeä ottelu kyseessä, Spartansilla voitto olisi todella tärkeä, koska lähestyisi Kärkiryhmää ja poffipaikkaa tilastoissa. Jos AML vie, he ohittavat Spartansit runkosarjassa ja nousevat neljänneksi. Tärkeitä pisteitä jaossa. AMLllä sama vanha neljän koplan kokoonpano pakostakin ja Spartanseilla joukkueen parhaat pistemiehet kehissä (Flateric, mihail). Tiukka ottelu tulossa, tuomari veikkaa tasapeliä 2-2 lukemin.

1.erä
00:00 -> mihail lagaa, pitkää.
00:25 -> jatkuu
01:22 -> Flateric pääse laukomaan mutta veska on hereillä
<b>01:40 *** 0-1 by Flateric</b>, Flateric pyörii kiekon kanssa AML:n alueella ja pääse vapaasti laukoo keskeltä.
02:18 -> hyvä 2v1 AMLtä mutta Jeren laukaus ei uppoa
02:53 -> hyvä 2v1 Spartanseilta mutta mihail laukoo hitusen ohi!
03:00 -> jälleen Spartansilla 2v1 mutta tällä kertaa Flateric laukoo ohi!
03:30 -> hyvää spartansien pyöritystä mutta eivät pääse tekemään, ja tolppakin kerkee kilahtaa!
<b>04:03 *** 1-1 by Immone (Semjonov, Holik)</b> AML pääse pyörittämään, maski, siirto Immoselle ja laukas maaliin läheltä siniviivaa!
04:40 -> AML:n pyöritystä mutta puolustus hoitaa hyvin

*** AML saves 3 poss 41
*** Spartans saves 2, poss 58

Hyvä erä, tapahtumarikas. Paljon paikkoja ja pyöritystä molemmilta joukkueilta. Hallinta kaartuu hieman Spartansille.

2. erä
mihail Laibba
01:00 -> Semjonov pääsee puolittaiseen läpiajoon, mutta huono veto, ei maalia.
<b>01:40 *** 1-2 by Laibba</b> vaihtomies iskee läheltä b-pistettä ja vetää takakulmaan.
<b>03:02 *** 3-2 by Laibba (D.Villa, Pupu)</b> D.villa heittää kiekon Laiballe, joka laukoo mutta Immonen pääsee jotenkuten väliin, mutta AML:n hamiksi kiekko pomppii maaliin.
03:40 -> hyvää pyöritystä Spartansilta, maski valmiina, veto lähtee mutta puolustus kerkee väliin!
4:20 -> AML pyörittää, siirtä Semjonoville, laukaus mutta veska hereillä
<b>04:49 *** 1-4 by Flateric (mihail, D.Villa)</b> Spartansien pyöritystä, kiekko siirretään vapaalle Flatericille, laukoo vapaasti etukulmasta sisää

AML saves 2, poss 39
Spartan 2, poss 60

Spartat vei tämän erän. AML:llä myös pari hyvää paikkaa mutta eivät onnistuneet upottaa. Spartans tosin käytti paikkansa erinomaisesti ja tässä tulos

3.erä

<b>00:37 *** 2-4 by Holik</b> Spartansin puolustaja avaa suora Holikin perseessee, josta Holik pääsee yksin veskaa vastaa ja ei erehdy. AML nousee?!
01:00 -> hyvää aml:n pyöritystä, maski valmiina, Immone vetää mutta veska hereillä!
01:30 AMLllä hyvä ote ottelusta ja pyörittää peliä.
<b>01:39 *** 3-4 by Semjonov</b> pyörittäminen tuotti tulosta, Spartansien päässä alotus, semjolle kiekko ja veto takakulmaan!
04:30 -> Spartansille 2v1 mutta pieleen menee
05:10 -> Semjonov pelataan vapaasee tilaa, veto takakulmaan mutta veska hereillä. Sulkeminen alkaa.
05:20 -> Jere heittää kiekon maalinetee ja joku pääsee väliin mutta veska jälleen mukana!
05:30 -> Immonen pääse laukomaan suoraa maalin eestä mutta veska torjuu!