GHT
Mäkikotka
Nel

1. Erä

kiekko putoaa jäähän. Pupu vie aloituksen 100-0 ! Desert järkyttyy Pupun aloituksesta niin pahasti, että menettää tajuntansa ja alkaa idleksi.

Latka saa erän alussa hyviä pyörityksiä Spartanssien maalille ja pelaa selvästi "lihavat maskiin, laihat ampuu"- pelisysteemillä GHT päivystäessä maskimiehenä.

Ajassa 3:12 Flateric turhautuu ja koittaa hakata maalivahdin tuusan kakan pussinuuskaksi.

4:42 Flateric pelaa hienon tilanteen Pupulle maalineteen, mutta kädet tärisee sen verran jännityksestä (krapulasta), että mies jäätyy

04:59 0-1 Nel 1+0 Desert 0+1 "Heitto maalille ja GHT tökkää kiekon reppuun" -ääni katsomosta

05:40 GHT tarjoilee Nelille avopaikan, mutta mies ei onnistu tekemään onesta maalia.

erä oli enemmän latkan hallintaa. molemmilla oli tilanteita, mutta jännitys näkyy pelissä.

2. erä

Erä alkaa GT latka huutojen merkeissä! yleisö hullaantuu kun näkee jo irc-galleriasta tutuksi tulleen mäkikotkan sekoiluvideon!

02:00 jälleen Nel ja GHT koittaa juonia tilannetta maalineteen, mutta Spartanssien hyvin pelannut Riadinski on mies paikallaan.

02:24 0-2 Nel (2+0) Nel karvaa kiekon hienosti maalintakana ja kiepauttaa kiekonreppuun vanhanaikaisella.

03:36 Spartansseilla suuria vaikeuksia käynnistää peliä omasta päästä.

04:19 1-2 Flateric (1+0) Latkan maalinedessä hässäkkää ja Flateric sijoittaa kiekon helposti ohi maalivahdin

04:40 1-3 Nel (3+0) mies laukoo kiekon hienosti takakulmaan!

05:09 Flateric pääsee taas kokeilemaan, mutta kiekko hiuksenhienosti (rastatukka) ohi maalin.

Peli avautuu huomattavasti toisessa erässä. molemmilla joukkueilla tilanteita ja maalit ovat tyypillisiä play-off osumia. Viimeiseen erään odotamme Spartanssien THIS IS SPARTAAAAA kamikazeiskuja.

3. erä

00:30 Latka 2vs1 hyökkäyksessä josta Nel pelaa kiekon GHT lapaan. Viimeistely on suorastaan luokaton ja tilanne menee hukkaan.

01:06 Nel jälleen pahanteossa. onneksi maalivahdin spagaadi pelastaa tilanteen.

02:07 Flateric ja Laibba pelaavat hienon 2vs1 tilanteen, mutta maalivahti pelastaa ilmiömaisesti tilanteen!

02:17 2-3 pupu 1+0 flateric 1+1. Tilanne menee kaikilta ohitse, koska kaikki ovat puolitajuttomia rantapallojen puhaltelun takia.

03:00 Spartanssien kauden viimeinen 2min?

03:56 Spartans hakee raivoisti maalia. seuraava aloitus kuitenkin hävitään ja tilanne kuivuu kasaan

04:20 Laibba ampuu!! EIIIIHHHH!!!!

04:35 jälleen aloitus Latkan päästä.

04:40 raivoisaa puolustustaistelua Latkalta! latka kestää ja mäkikotka on lähellä maalia!

05:08 3-3 pupu 2+0 laibba 0+1 Flateric 1+2 Latka panikoi ja Spartans iskee komealla laukauksella tasoituksen!

Peli on mukavaa katsottavaa! Spartans saa ansaitun tasoituksen. kumpikaan ei sumputa vaan taistelee täysillä voitosta. Seuraavalle maalintekijälle ***

JATKOAIKA!

00:23 Nel (4+0) 3-4 Mies karvaa kiekon jälleen Spartanssien puolustukselta ja iskee kiekon reppuu. Komea lopetus ottelusarjalla

GT LATKA JATKOON! voitto omistettu gretzille.

Tuomari: Enzio
Lisätty: 02.08.2009 20:57