GHT 1+1=2
Mäkikotka 0+1=1
Nel 1+1=2

WAHL:in playoffit on alkamassa Avengers hallissa, tällä kertaa vastakkain on Black Avengers ja GT Latka. Avengersseilt pelaa Adelyn, Avenger, Kameni, Vilunen, Vlasak26. GT Latkalta pelaa taas GHT, Desert, Mäkikotka, Nel.

Odotan todella tiukkaa kamppailua jokaiselta jätkältä kentällä, en osaa sanoa näin alkuun kumman puolella olen, mutta voittajan näkee pelin jälkeen! Tästä sitten laitetaan eka erä alkamaan, studiossa sukkahiki haisee.

1. erä alkaa tasaisesti, kummallakin hyökkäykseenlähtöjä, mutta ei mahtavia paikkoja. Avengers oli vähän parempi kiekonhallinnassa, mutta kummankin puolen pakit hoitivat hommansa hyvin. Maalintekopaikkoja ei paljoa tullut, ja ne jotka tuli, niin pakit hoiti. Niukasti Avengerssien erä.

2. erä alkaa Avengers-hyökkäyksellä. Aika tasaista ollut, kunnes tulee GHT:n vetopassista Nelin viimeistely. Seuraavasta hyökkäyksestä sutten iskee Kameni Vilusen ja Adelynin syötöstä. Itse en maalia nähnyt. 1-1. Reilun neljän minuutin kohdalla vaarallinen 2v1 tilanne avengereilla, maalivahti torjuu. Sitten kiekko keskikentälle, avengers karvaa sen, Vilunen passaa Avengerille, joka laittaa Kamenille, ja häkki soi. 2-1 Avengereille. Toinen erä loppumassa: Avengers saves: 1, poss 55% GT Latka saves:3, poss 44%. Avengereiden erä, aika selvästi.

3. erä pomppaa kehiin aika tasaisesti. Kummallakin pari hyökkäystä, ei mitään Über paikkoja. Peli jatkuu tasaisesti, Latkalla pari ihan kohtuu paikkaa, ei ole ollut vielä "melG" maaleja, ihan tavallisia paikkoja. Vajaa 4 min kulunut kun Kameni ampuu hitusen ohi maalin, vastahyökkäyksestä Latka pommittaa mokkea kiekoilla, ei maalia. Mäkikotka laukoo siniviivalta tulisen vedon kun GHT maskittaa, mokke ottaa. Sitten! Mäkikotka passaa Nel:ille joka vetää vetopassin kahden pelaajan läpi GHT:lle joka kuljettaa kiekon sulavasti maaliin. Kolmas erä on suhtkoht paketissa, taululla tilanne 2-2, Avengers saves: 2, poss 57% GT Latka saves:1 Poss 42% tästä sitten jatkoajalle!!

Jatkoaika: Ja Sitten! Ajassa 02.33 iskee Kameni! Vilunen ja Vlasak26 passaa, ja siellä lepää! Duma kiittää!

Smiten palkintokaarti:
*** Kameni; Jokaisen maalin tekiä, hommasi itsensä hienosti maalintekopaikkoihin, kolme tähteä.
** Vilunen; Tässä on passikone paikallaan! Jokaisessa Avengers maalissa hän oli se passaaja, yksi ratkaisun väline, kaksi tähteä.
* GHT; Pelasi hienosti, vaikka se ei voittoon riittänykkään, piti homman hienosti kasassa, tähtösen yhden sulle annan!