HC KeskipeukalotHC Keskipeukalot - HollowHollow 1-2

Anonyymi 2+0=2
D-light 0+1=1
Hlinka 0+2=2
Tou 0+0=0

Otteluennakkoa: Alkamassa on WAHL- karsinta ottelu HC Keskipeukalot vs Hollow. Molemmilla tähän mennessä
kaksi ottelua pelattuna: Hollow voittanut molemmat - Keskipeukaloilla voitto ja tappio. Tätä taustaa vasten
Hollow lähtee hienoisena suosikkina otteluun, mutta varmasti tiukka vääntö pisteistä on luvassa.

1.erä

00:55 Hlinka kolauttaa tolppaan
02:10 rashan vaarallinen veto, josta Ballack vetää hutikudin riparista

Ottelunkulkua: Tarkkaa peliä molemmin puolin ja molemmilla oikeastaan yksi hyvä maalintekotilanne.

K moken torjunnat: 3, hallinta 57%
H moken torjunnat: 4, hallinta 42%

2.erä

00:12 rasha iskee maalin maalinedustalta, vapaasti pääsee nousemaan maalivahtia vastaan ja siellä se on, 1-0!
01:50 baana yksin maalivahtia vastaan, mutta kädet jäätyvät!
02:55 Tou ja Anonyymi kahdestaan maalivahtia vastaan, mutta ajatukset menevät ristiin ja ei tule edes
kunnon laukausta kohti peukkujen maalia!
04:30 baanan vaarallinen veto maskin takaa, mutta ei
05:00 Ballack pääsee vapaasti vetämään loistavalta maalintekosektorilta, mutta Hollowin maalivahti on liekeissä
05:10 Hlinka käyttää kiekkoa tolpassa!
05:50 kiekko meinaa kimmota Hollowin omasta pelaajasta tyhjänä ammottavaan maaliin, mutta ohi menee kuitenkin

Ottelunkulkua: Runsaasti tilanteita, mutta vain yksi maali. Maalintekotilanteissa pelaajat ovat jäätyneet
kerta toisensa jälkeen paitsi rasha, joka teki peukuille 1-0 johdon.

K moken torjunnat: 5, hallinta 54%
H moken torjunnat: 4, hallinta 45%

3.erä

00:19 Jälleen erän alussa tapahtuu: Anonyymi iskee kiekon riparista häkkiin ja se on 1-1!
03:40 Ballack antaa keppiä mokelle
04:40 Anonyymi yksin mokkea vastaan, mutta ajautuu liian lähelle
05:51 aivan loppuhetkillä nähdään pelin ratkaisu kun Anonyymi survoo oman riparinsa sisään ja se on 1-2!

Ottelunkulkua: Kolmas erä oli hieman ensimmäisen erän tapainen - tiukkaa puolustamista molemmin puolin.
Hollow painosti ehkä hieman enemmän. Ratkaisu nähtiin jännittävästi viimeisimmän 9 sekuntia ennen loppua.

K moken torjunnat: 6, hallinta 47%
H moken torjunnat: 4, hallinta 52%

Ottelun analyysi: Karsintojen luonteen mukaisesti tarkka ja vähämaalinen peli, jonka Anonyymi käänsi
maaleillaan vielä Hollowille. Näin Hollow jatkaa puhtaalla pelillä ja peukuille toinen tappio.

*** Anonyymi - Teki molemmat Hollowin maalit ja näin käänsi vielä pelin vieraille.
** Iskender - Peukkujen puolustuksen viimeisenä lukkona oli estämässä Hollowin pääsyn vaarallisimmille
tekopaikoille.
* D-light - Hienoa pelinavausta ja tärkeä tekijä siinä, että peukut saivat aikaan vain yhden maalin Hollowille.

Tuomari: Juha_84
Tuomari: Juha84
Lisätty: 10.08.2009 21:39