Iskender
rasha
Seppä

Illan kiihkeässä karsintaottelussa asettuvat vastakkain kaikkien tuntema Divine Hockey ja hiukan tuntemattomampi HC Keskipeukalot.
Henkilökohtainen veikkaukseni pelin lopputulosta odotellessa on Divine Hockeyn voitto vähintään 3 :lla maalilla ainoastaan karsintojen sarjataulukkoa katsoen.

1. ERÄ

00:00 Ottelu alkaa.

00:33 Symbio seilaa helpon näköisesti kohti peukkujen maalia, laukaus mutta miehiä edessä liikaa.

04:30 Aka lagailee, pitkää ja KICK !

04:49 1-0 Connor 1+0, Donnel 0+1, Symbio 0+1, Symbio jotain tekee, Donnel ja Connor 2v1 helppo one verkko heiluu.

Ensimmäinen erä oli hiukan tutustumist toiseen joukkueeseen, pahoja tilanteita ei nähty tuota 2v1 lukuunottamatta. Suht tasaista vääntöä
ilman turhia riskejä, avaukset takkusi vähän molemmilla.

Divine Saves 0, poss 59%
Peuq Saves 3, Poss 40%

2. ERÄ

00:25 Jotain tapahtuu, Baana87 pääsee ampuun kohti etunurkkaa mutta kahden tolpan verran ohi.

01:05 Hienoa syöttelyä divineltä mutta viimeinen mies uupuu maalinnurkalta rankaisemasta.

01:40 Donnel rynnii pomppukiekon avulla 3 peukun pelaana välistä, zippi mutta moke hereillä.

02:15 Aka pyörittää maalintakana, syöttää maalinedustalle baanalle joka tykittää mutta moken patja edessä.

03:10 Peukuilla kauhea pyöritys keskialueella mutta kiekkoa ei vain saada divinen puolustusalueelle.

03:50 Divinellä 3vs1 hyökkäys mutta iskender peittää hyvin kiekon ja omat pääsee avuksi.

04:20 Donnel surffaa vapaasti peukkujen alueelle, syöttö Connorille joka turhan hätäisesti liikuttaa kiekkoa kohti symbiota, peukkujen pakki katkaisee.

05:20 Donnel karvaa hyvin Iskenderiltä kiekon mutta viimeistely takkuaa.

05:40 2-0 Symbio 1+1, Donnel 0+2, Conan 0+1 Peukkujen pakit suorastaan jähmettyy aivan kuin kangistumistyystilys loitsun saaneina ja symbio pääsee
kurvaan maalinedustalle ja siirtää kiekon pömpeliin.

Vaikka possit toisin sanookin, peukkujen erä omasta mielestä, Divinen tilanteet hiukan hätäisiä mutta puolustuspään pelaaminen erittäin varmaa ja sumputtavaa.
Peukuilla oli erittäin vaikea päästä maalintekotilanteisiin, kyllähän niitä tuli mutta ei vain uponnut.

Divinet saves 2, poss 64%
peukut saves 4, poss 35%

3. ERÄ

00:20 Connor avaa hätäisesti mikä johtaa menetykseen omalla alueella, 3v2 hyökkäykseen mutta paikkaa hienosti ja pelastaa joukkeen takaiskulta.

01:20 Mylly divinen päädyssä joka ei johda mihinkään.

01:50 peukuill 2v1 hyökkäys, Connor selvittää sen Vattenmaisesti.
03:20 kivaa syöttelyä divinen päädyssä, baana laukoo mutta metrikaupalla ohi.

03:56 3-0 Symbio 2+1, Connor 1+1, Donnel 0+3, Donnel kikkailee nurkassa, syöttö keskelle laitaa Connorille joka siirtää kiekon helposti B-Pisteen tuntumaan
unohdetulle symbiolle joka sijoittaa kiekon etunurkkaan.

04:49 4-0 Donnel 1+3 Conan 0+2 Symbio 2+2, En tarkkaan nähnyt, Helposti pääsi kuitenkin taas laukomaan ja etunurkasta uppoaa.

05:20 Connor läpi, laukaus mutta ei maalia.

Selkeästi Divinen erä, 3-0 maalin jälkeen huomasi peukkujen pelin lopahtaneen tyystin.

joukkueet tulos tuomari aika
Divine Hockey vs. HC KeskipeukalotHC Keskipeukalot 4 - 0 Vatten 10.08.2009 23:14