Illan ottelussa kohtaavat Alexandria-Mongolia Lions versus Pehmot

Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäiset liigaottelunsa tasan, luvassa siis tiukkaa
vääntöä etenkin AML :än puolesta
sillä heille tuli viimekaudelta -4 pointsia heti runkosarjan alkuun.

Tuomari veikkaa AML :än voittoa lukemin 5-3.

1. ERÄ

<b>00:07</b> 0-1 pänhämi 1+0, kaehola 0+1, Pänhämi säntää suoraan aloituksesta leijjonien kitaan, syöttö kaeholalle joka pomputtaa kiekon 3
leijjonapelaajan lävitse maalille josta pänhämi tuikkaa limpun sisään tyhjään maaliin.

<b>00:47</b> 1-1 bigass 1+0, lietsu 0+1, jere 0+1, Kiekko liikkuu jere-lietsu-bigass akselilla, laidasta kiekko jerelle keskelle,
jere lietsulle toiseen laitaan, lietsu maalinnurkalle bigassille joka siirtää kiekon ammattimaisesti häkkiin.

<b>00:54</b> 2-1 bigass 1+1, lietsu 0+2, jere 0+2, Suoraan aloituksesta kohti pehmojen maalia, muuta en nähnyt.

<b>03:45</b> Pehmot vyöryttää mutta vedot jäävät aml :än sumppuun.

Molempien avauspeli näytti toimivan suhteellisen hyvin, tosin pehmojen hyökkäykset näyttävät kovin usein taantuvan
leijonien järjettömään sumppuun, löytääkö pehmot keinon avata sumppu ja takoa muutama häkki? Se nähdään seuraavassa 6 minuutissa.

AML saves 2, poss 54%
PEH saves 6, poss 45%

2. ERÄ

<b>01:15</b> Pehmot myllyttävät amln alueella, vetoa ei kuitenkaa saada aikaan ja kiekonmenetys.

<b>01:45</b> stp aikoo perustaa oman jengin ja hakea kliigaan.

<b>03:00</b> Pänhämi laukoo maalintekosektorilta, maalivahti hereillä ja tuloksena vain ripari kulmaan.

<b>03:40</b> pehmot myllyttää jälleen, laukaus toisensa jälkeen kilpistyy leijonien puolustukseen.

<b>04:16</b> 3-1 jere 1+2, bigass 2+1, lietsu 0+3, Puolittainen 2v1 hyökkäys, bigass kuljettaa kiekkoa kohti
nurkkaa, lätty maaliakohti luistelevalle jerelle joka siirtää kiekon tyhjiin.

<b>05:15</b> Pehmot kokeilee jälleen myllytyksen tuomaa onneaan, fortuna ei ole mukana, pänhämi laukoo tolppaan.

Pehmojen erä vaikka savesit toisin kertovatkin. Sanottakoon että 70% erästä oli pehmojen myllytystä, leijonien
sumppu on vain niin tiukka että sinne ei mahtuisi enään kärpänenkään. Toinen erä kuitenkin ei niin ansaitusti 1-0 aml :lle

AML saves 2, poss 49%
PEH saves 6, poss 50%

3. ERÄ

<b>01:47</b> Pänhämi kokeilee B-pisteeltä jälleen maalivahtia, maalivahti kuitenkin hereillä eikä maalia.

<b>02:16</b> 4-1 bigass 3+1, lietsu 0+4, lietsu kikkailee laidassa, yllättävä 3v1 jossa jere blokkii dices :in ja lietsu syöttää kiekon bigassille joka
mestarin ottein posauttaa kiekon pömpeliin.

<b>02:50</b> 3v1 leijonilla jälleen, Dices kuitenkin pyörii sen verran edessä että jere ei pääse laukomaan kunnolla onesta vaan maalivahti roikaisee eteen.

<b>04:08</b> 5-1 Bigass 4+1, lietsu 0+5, Lietsu laukoo b-pisteeltä, ripari josta bigass tökkää kiekon tyhjiin.

<b>05:30</b> kaehola vs Immone, kaehola kikkaa itsensä nurkkaan, ei maalia.

<b>05:37</b> 5-2 Kaehola 1+1, Pänhämi, kikkailusta olikin jotain hyötyä, kaehola nousee kohti maalia veto pohjassa -> moke nurkkaan ja etunurkasta kiekko pömpeliin.

AML saves 4, poss 56%
PEH saves 7, poss 43%

Pehmojen peli loppuu tyystin 4-1 maalin jälkeen, puolustaminen ei näytä kiinnostavan muita kuin dicesiä, paljon 2 -ja 3vs1
kohti pehmojen maalia joista dices kuitenkin moken pienellä avustuksella suurimman osan hoiti. Loppujen lopuksi suht tiukka peli jossa pehmot olisivat voineet pärjätä paremmin
jos olisivat joukkueena jaksaneet puolustaa niinkuin AML teki.