Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions - HollowHollow 5-3

Dodiin, Kiihkeääkin kiihkeämpi kamppailu on alkamassa kiekko.tk:n saralla. Jari Sillanpää on juuri saanut luriteltua Maamme laulun loppuun, ja ottelu on valmis alkamaan!

<b>1. Erä</b>

Kahden ja puolen minuutin kohdalla Hlinka pääsee oivaan vetopaikkaan, mutta veto jää maalivahdin suojuksiin.

Vain minuuttia myöhemmin, Anonyymi kiepsauttelee itsensä kauniisti maalin eteen ja sujauttaa kiekon tyhjään maaliin.

0-1 Anonyymi 1+0

Maalin jälkeen ottelu on viimeiselle minuutille asti tasaista vääntöä, kunnes Hlinkalle pedataan oiva maalintekopaikka, josta hän upottaa kiekon vuorenvarmasti maalin syövereihin.

0-2 Hlinka 1+0 Anonyymi 1+1

Vain kolme sekuntia ennen erän päättymistä Leijonat kaventavat, ja asialla häärii Colter.

1-2 Colter 1+0 Jere 0+1

<b>2. Erä</b>

Armottoman pyörityksen ja ties kuinka monen laukauksen jälkeen Anonyymi pääsee viimeinkin karoille, eikä epäröi rokottaa tästäkään paikasta.

1-3 Anonyymi 2+1 Hlinka 1+1 Evi 0+1

BigAss heittää nurkasta loistavan manun, mikä ottaa maalin edessä pienen kimmokkeen, ja lipuu maaliin.

2-3 Bigass 1+0

Ja tasoihin! Colter tulittaa lujaa kohti Hollowin maalivahtia, joka sylkee kiekon eteensä, jonka jälkeen Lietsulla on helppo homma siirtää kiekko häkkiin.

3-3 Lietsu 1+0 colter 1+1 möögän 0+1

<b>3. Erä</b>

BIGASS! Hyökkäyspään aloituksen jälkeen herkkupeppu lipuu keskelle, ja tinttaa kiekon ylämummoon hyytävällä varmuudella.

4-3 BigAss 2+0

Vielä erän loppuhetkillä AML kaunistelee lukemiksi 5-3. Asialla jälleen kerran BigAss.

joukkueet tulos tuomari aika
Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions vs. HollowHollow 5 - 3 Seppari 08.09.2009 22:08