PehmotPehmot - Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions 4-1

Curpizza 1+0=1
Jere 0+0=0
möögan 0+0=0
nob 0+0=0

On synkkä ja myrskyinen syysilta, kun Ärtsypurtsit Nallekarhut ottavat yhteen Leo Leijonien kanssa. Maamme laulu on laulettu, ja voimme siirtyä ottelun ensimmäiseen erään.

<b>1. Erä </b>

Pehmot rikkovat kuparisen jo muutaman peliminuutin jälkeen, kun Kaehola tällää molon reppuun.

1-0 Kaehola 1+0 Belak 0+1 Dices 0+1

Kaehola riistää kiekon AML puolustajalta p-pisteen tuntumassa, jonka jälkeen hän wristittää kiekon varmasti maaliin.

2-0 Kaehola 2+0

<b>2. Erä </b>

00:20 Outsi tekee röyhkeän nousun maalille, mutta seläntakaa lähtevä kuti kilahtaa tolppaan.

04:14 Dices lähettää kuuta kiertävän avauksensa kohti vastustajan siniviivaa , ja kiekko napsahtaa millin tarkasti Outsin lapaan, joka jatkaa kiekon Kaeholalle, joka taasen täräyttää illan kolmannen täysosumansa!

3-0 Kaehola 3+0 Outsi 0+1 Dices 0+2

Currrrrrpizzaa! Joissakin piireissä "Manamiehenäkin" tunnettu hyökkääjälupaus iskee kauden avausmaalinsa, ja näin ollen kaventaa tilanteeksi 3-1.

3-1 Curpizza 1+0 BigAss 0+1

<b>3. Erä </b>

AML hakee vimmatusti kavennusta koko kolmannen erän, mikä kuitenkin kostautuu Pehmojen päästessä kahdella nollaa vastaan, ja näin ollen iskemään vielä yhden kiekon pömpeliin.

4-1 Outsi 1+1 Kaehola 3+1 Belak 0+2