Tilastot

Alexandria-Mongolia LionsAlexandria-Mongolia Lions - Louisiana RangersLouisiana Rangers 3-3

<b>1. Erä </b>

00:09 AML saa räjähtävän alun ottelulle, kun Lietsu käy tökkäämässä karat sisään Cowboysien maalivahdin haparoidessa.

1-0 Lietsu 1+0 BigAss 0+1 Jere 0+1

00:59 Synnille pedataan loistava maalintekopaikka, mutta maalivahti venyttää itsensä ilmiöimäisesti kiekon tielle.

01:18 Lionsit pamauttavat vaivaisen minuutin jälkeen ottelun seuraavan maalin. Tällä kertaa kapelimestarin puikkoa heilutti Jere!

2-0 jere 1+1

01:59 Lupaavasti edellisissä otteluissa maaleja tehtaillut Serve kasvattaa maalisaldoaan upealla laukauksella, mikä painuu vastustamattomasti ohi Leijonien maalivahdin.

2-1 serve 1+0 Synti 0+1

05:45 Synti peippailee näyttävästi kiekon kanssa AML pelaajien välissä, mutta juurikun maalisummeri on huutamassa hoosiannaa, niin Immonen saapuu valkealla ratsullaan ja pysäyttää Synnin kuin seinään.

<b>2. Erä </b>

Serven ja Synnin lyhytsyöttöpelin päätteeksi Synti pääsee yllättämään Aml puolustuksen laukomalla kiekon seläntakaa yläpörsään.

2-2 Synti 1+1 Serve 1+1

Lietsu syöttää maalintakaa BigAssille, joka odottaa lapa jäässä maalin edessä. BigAss on valppaana, ja laukoo välittömästi kohti maalia. 3-2.

3-2 BigAss 1+1 Lietsu 1+1

<b>3. Erä </b>

01:58 Serve väläyttää taas loistavaa laukaustaan, ja tasoittaa pelin.

3-3 Serve 2+1 Synti 1+2 Marleau 0+1

Viimeisen erän edetessä molemmille joukkueille avautui hyviä maalintekopaikkoja, mutta toistuvasti kiekko pomppi väärään suuntaan.