Black AvengersBlack Avengers - PT Karkki 2-1

Fencer 0+1=1
Henty 1+0=1
PaG 0+0=0
peco 0+0=0

alkamassa mitä luultavimmin tiukka matsi Black Avengers vastaan PT Karkki, itse veikkaan BAven vievän ottelun niukasti 3-2

*** 1. erä

kiekko pyörii lähinnä keskellä ensimmäiset minuutit muutamaa hyökkäystä lukuun ottamatta kunnes Avenger pamauttaa avausmaalin ajassa 3.26, syöttäjinä toimii Vilunen sekä Gaizka
loput erästä on sitten lähinnä BAve:n hallintaa mutta harva veto päätyy maalivahdille asti PT Karkin puolustuksen läpi

saves: 3 - 1
poss: 41% - 58%

*** 2. erä 5.00

PT Karkki lähtee selvästi panostamaan hyökkäykseen joka näkyy myös siinä että kiekko ei ole reiluun minuuttiin poistunut BAven alueelta, tasasesti mennään erän keski vaiheille kunnes Henty iskee tasottavan maalin ajassa 5.00 syöttäjänä Fencer

saves: 7 - 2
poss: 42% - 57%

*** 3. erä

molemmat joukkueet lähtee jahtaamaan sitä yhtä (ratkasevaa?) maalia
yritystä näyttää olevan vähän liikaa kun peli ei kulje niinkuin sen pitäisi, kiekko käväsee molemmilla puolilla vuorotellen
!!! Avenger pamauttaa maskiin ajassa 3.32, tässä saattoi olla pelin ratkaiseva maali jonka syöttäjinä Vilunen sekä Vlasak26
ja näin BAve vie voiton PT Karkista luvuin 2-1