vipsu 0+0=0

1.erä

Spartans saves 2, poss 56
Alexandria-Mongolia Lions saves 4, poss 43

Aika tasainen erä oli, ehkä lievää Spartansien hallintaa. Heille siunaantui muutama maalipaikkakin, mutta kiekko ei vain uponnut.

2.erä

2.43 1-0 mihail 1+0, sessas 0+1, ste1n 0+1
Spartansit pääsevät kaksykköseen, syöttelevät Immosen kujalle ja mihail vetää kiekon takanurkkaan

3.53 2-0 sessas 1+1
sessas riistää AML:n puolustukselta kiekon maalin takana, kääntyy maalin eteen ja kiekko wristillä sisään

4.48 sessas lagailee, Spartanseilla ei ole vaihtopelaajaa joten heitellään pitkää
5.12 Yuso saapuu paikalle pelastamaan tilanteen

Spartans saves 3, poss 53
Alexandria-Mongolia Lions saves 3, poss 46

Erän alussa molemmilla paikat, mutta jäätyvät aina maalin edessä. Lopulta Spartansit saavat kuitenkin ottelun maalitilin avattua, ja hallinta olikin erän lopun kokonaan Spartanseilla.

3.erä

0.33 3-0 mihail 2+0, sessas 0+2
Ensin veto tolppaan, josta kiekko kimpoaa mihailille -> kiekko sisään

2.22 4-0 mihail 3+0, sessas 0+3
mihail vetää puolionesta ohi, kiertää sitten maalin ja vanhanaikaisella kiekko reppuun

2.43 5-0 mihail 4+0, sessas 0+4, Riadinski 0+1
mihail vetää molarille, jälleen ripari suoraan mihailin lapaan -> maali

3.30 6-0 ste1n 1+1, mihail 4+1
Kaikki muut AML:n pelaajat ryntäävät ylös ja jättävät Immosen yksin alas. 3vs1 ja mihail syöttää kääntösyötön ja ste1n laittaa kiekon tyhjiin

Spartans saves 1, poss 58
Alexandria-Mongolia Lions saves 5, poss 41

Leijonat lopettivat pelaamisen kokonaan Spartansien 3-0 -johtomaaliin. Immone sai yksin yrittää alhaalla puolustaa, kun muut kolme vain ryntäsivät suoraan ylöspäin/kärkkyivät. Spartansit hallitsivat aivan täysin viimeistä erää, poss olisi ennemmin kuulunut olla yli 90% heille. colter ei pelannut edes peliä loppuun saakka vaan lähti 10sekuntia ennen ottelun päättymistä menemään. Lionsien pelaajilta ei myöskään edes kiitosta kuulunut pelin jälkeen, paitsi ainoastaan Immoselta. Spartansit ansaitsivat reilusti voittonsa.

Tähdet:
*** mihail - suorastaan loistavaa peliä, veti tarkasti, haki ripareita, syötteli
** Immone - vaikka Lionsit hävisivätkin, puolulaiset antoivat Immosen yksin puolustaa ja Immoselle sattui muutama virhe pelin aikana, niin silti hänen asenteensa oli niin loistavaa että ansaitsee kaksi tähteä