Helkkis
Montel
Needing
TakaKulma

Madonnan keikkabussin jäädessä ruuhkaan, siirtyi maamme laulun esittäminen minun itseni vastuulle. Kokeneena esiintyjänä, sekä valloittavana tunteiden tulkkina otin tilanteen haltuuni, ja lumosin koko hallin sekä sen lähiympäristön. Kiitos kiitos!! Otteluun -->

<b>1. Erä</b>

04:58 Gaizka laukoo kaukaa upeasti, mutta kiekko lipuu veskan längeistä tolppaan. Kaverit koittavat vielä iskeä karoja sisään, mutta Guerrillas puolustajat ovat hereillä.

Koko erän aikana kumpikaan joukkue ei oikein saanut rakennettua konkreettisia maalintekopaikkoja. Tästä voidaan kiittää molempien joukkueiden puolustusta, jotka hoitivat roolinsa erittäin hyvin.

<b>2. Erä</b>

03:33 Bave rikkoo kuparisen ehkä pienoisella onnenkantamoisella, kun Gaizka liukuu päädyssä kohti maalia, ja lataa täysiä kohti maalilla roikkuvaa kaveria, ja kiekko kimpoaa jostakin maaliin.

1-0 Gaizka 1+0 Avenger 0+1 Vlasak26 0+1

Toisessa erässä Kostajat olivat koonneet rivinsä, ja painoivat päälle uhkaavasti. Muutamia hyviä maalipaikkoja syntyikin, ja kerran kiekko kilahti tolppaankin. Sissien peli hyökkäyspäässä taasen on ollut odotettua vaisumpaa. Puolustuspeli sen sijaan on molemmilla joukkueilla ollut ensiluokkaista.

<b>3. Erä</b>

00:50 Tässä saattoi tulla yksi kauden kauneimmista laukauksista, kun Avenger tällää lättyä niin että morgoonit soi, ja kiekko liitää p-pisteeltä suoraan yläverkkoon, lennättäen juomapullon ja sen sisällön kiljuvan fanilauman päälle.

2-0 Avenger 1+1 Gaizka 1+1