Putzku 1+2=3
Tae 1+0=1

Alkamassa hemaisevan seksikäs mittelö jonkun surkean joukkueen ja ERC:n välillä. Burn the roof down honeys.

Alkuasetelmat:
B-konferenssissa pelaava Hollow on voittanut kahdeksasta ottelustaan viisi ja on tällä hetkellä saurjataulukossa kuudennella sijalla. A-konferenssissa viidennellä sijalla majaileva ERC on voittanut yhdeksästä ottelustaan neljä. Näillä perustein Holloweilla tuomarin puolueellisuudesta huolimatta on lievä ennakkosuosikin asema.

*** Period 1/3 ***

*** Ensimmäisen kahden ja puolen minuutin aikana peli painottuu itäpäätyyn Hollowien luodessa useita maalintekopaikkoja.
*** 04.59 0-1 - Tae (Putzku) - Anonyymin avausyritys osuu ensimmäiseen kasaan massaa ja ERC käyttää syntyneen 2v1 tilanteen hyödykseen.

Erä oli alla olevien tilastoiden hyvin kuvaama, kotijoukkue hallitsi peliä kohtuullisesti, muttei kyennet käyttämään tilaisuuksiaan toisin kuin vastustajansa.

Saves: 2-6
Poss: 59-40

*** Period 2/3 ***

*** Anonyymi luistelee vaihtoon ja lollowit ottavat Toun hänen tilalleen hoitamaan ylemmän puolustajan tonttia. Nytkö ne jo luovutti??
*** Hlinka esittelee loistavaa mailatekniikkaansa ja heittää kiekon vierasjoukkueen maalivahdin yli, ja maalin yli.
*** 04.12 0-2 - Putzku (adih) - Niin ruma etten edes kehdannut katsoa.
*** 04.45 0-3 - adih (Putzku, Create) - Kahdella yhtä vastaan ja Gay-light on voimaton. Lopun alkua ellei lollot löydä jotain jumalan suomaa hurmiota.

Oli jotenkin katkonaisempi erä kuin ensimmäinen. ERC käytti jälleen tilaisuutensa tehokkaasti hyödykseen ja johtaa peliä ansaitusti viimeiseen erään lähdettäessä.

Saves: 3-3
Poss: 47-52

*** Period 3/3 ***

*** 01.07 1-3 - abido (Hlinka, Tou) - Teki se rohmu sitte sen yhen. Melkee nousee?
*** 02.07 2-3 - abido (Hlinka, D-light) - D-laitin piikkii. En vielkä usko et nousee.
*** 03.01 - Hlingay kulettaa onen maalivahdin syliin, ovelasti yritti ujuttaa puikoista!
*** 04.42 - sulG. Eiku violent, evo by abido.