Black AvengersBlack Avengers - HollowHollow 2-2

Anonyymi 0+1=1
D-light 0+0=0
Hlinka 1+1=2

<b>1.Erä</b>
00:33 0-1 abido (Hlinka) Abido iskee ottelun avausmaalin ensimmäisellä peliminuutilla komealla laukauksellaan etukulmaan.

Poss: Black Avengers 65 % Hollow 34 %
Saves: Black Avengers 1 Hollow 1

<b>2.Erä</b>
00:19 1-1 Vlasak26 (Avenger, Tammelin) Avengers jatkaa pyöritystään toisessa erässä ja Vlasakin kaukolaukaus uppoaa maskin takaa maaliin ja peli 1-1.

Poss: Black Avengers 66 % Hollow 33 %
Saves: Black Avengers 3 Hollow 5

<b>3.Erä</b>
00:59 2-1 Tammelin (Kameni, Avenger) Tammelin pääsee 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi laukomaan ja kiekko uppoaa helpohkosti Hollow veskarin ohi.
02:09 2-2 Hlinka (Anonyymi) Reilu minuutti edellisestä ja tsekkitukka Hlinka iskee 2-2 tasoituksen.

Poss: Black Avengers 60 % Hollow 39 %
Saves: Black Avengers 2 Hollow 3

<b>Loppukommentit:</b>
Lauantai-illan huumaa Juhani Henrikssonin sanoin koettiin Black Avengers - Hollow -ottelussa. Avengers hallitsi ottelua pelillisesti mutta tasatulokseen päädyttiin Hollowin puolustuksen kestäessä kovan vyörytyksen. Ottelun kolmas erä jouduttiin uusimaan pienien teknisten ongelmien vuoksi mutta pistejakoa se ei kuitenkaan muuttanut milläänlailla.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** D-Light - Perusvarmaa puolustamista Hollowin alakerrassa, annetaan nyt kerrankin ap:lle kolme söpöä tähtöstä.
** Avenger - Oli jälleen Avengersien vaarallisin pelaaja, aiheuttaen ongelmia Hollowin puolustukselle.
* Vlasak26 - Hyvää puolustuspeliä ja plussana alemmalle puolustajalle harvinainen maali tässä kamppailussa.

Tuomari: Greippi
Lisätty: 18.10.2009 01:19