Poss: Kilpikonnat HC 45 % IHT Guerrillas 54 %
Saves: Kilpikonnat HC 1 IHT Guerrillas 2

Ei maaleja

Poss: Kilpikonnat HC 57 % IHT Guerrillas 42 %
Saves: Kilpikonnat HC 5 IHT Guerrillas 2

<b>3.Erä</b>
02:33 1-0 ydin (Sweatt) Ottelun avausmaali tulee vasta kolmannessa erässä ajassa 02.33 kun ydin laukoo p-pisteeltä maskin takaa kiekon IHT:n maaliin.
05:06 2-0 ydin (C.Ronaldo, Sweatt) IHT hakee riskillä tasoitusta ja Kilpikonnat karkaavat 2vs1 hyökkäykseen josta C.Ronaldo pelaa ytimelle tyhjän maalin ja tämä iskee sinetin ottelulle.

Saves: Kilpikonnat HC 2 IHT Guerrillas 1

<b>Loppukommentit:</b>
A-konferenssia johtava IHT Guerrillas kohtasi niinikään B-konferenssia johtavan Kilpikonnat HC:n. Ottelusta oli siis odotettavissa tasainen ja sitä se myöskin oli. Ottelun kaksi maalia tehtiin vasta kolmannessa erässä.
Guerrillas loi selvästi parempia maalipaikkoja ensimmäisessä ja toisessa erässä mutta tänään ei maistunut edes liigan pistepörssiä johtavalle Helkkikselle. Kilpikonnat taas käyttivät harvat paikkansa hyväkseen ja ratkaisivat näin ottelun.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** ydin - Kaksi maalia ja oli muutenkin näkyvässä roolissa ottelussa.
** Needing - Puolusti hyvin Guerrillasin alakerrassa, se ei tänään kuitenkaan riittänyt.
* Helkkis - Oli pirtein Guerrillasin pelaaja hyökkäyspäässä, tänään ei vaan maalinteko onnistunut.
Tuomari: Greippi
Lisätty: 27.10.2009 22:03