Maple 0+2=2
Naigell 1+1=2
vaziljevz 1+0=1

<b>1.Erä</b>
01:16 0-1 Innocent (Naigell, Cannae) Innocent iskee ottelun avausmaalin Naigellin tarjoilusta. Itse maali meni hieman ohi kun satuin popittamaan Lady Gagan uusinta zipaletta.

03:50 1-1 Pysti (Shazam) Pysti pyöräyttää Shazamin syötöstä vanhanaikaisella 1-1 tasoituksen.

Poss: Hatebreeder 46 % Hc W.A.S.P. 53 %
Saves: Hatebreeder 1 Hc W.A.S.P. 3

<b>2.Erä</b>
02:15 1-2 Naigell (Maple) Maple tarjoaa maalille paikan Naigelille joka laukoo etukulmasta Waspin 1-2 johtomaalin.

02:49 2-2 Gorbtst (Pysti, Leka) Vai puoli minuuttia Waspin johtomaalista ja Gorbtst täräyttää komealla laukauksellaan pelin 2-2.

Poss: Hatebreeder 50 % Hc W.A.S.P. 49 %
Saves: Hatebreeder 8 Hc W.A.S.P. 2

<b>3.Erä</b>
00:23 3-2 Shazam (Gorbtst) Hatebreeder siirtyy kolmannen erän alussa 3-2 johtoon Waspin maalivahdin hörppäyksellä.

00:45 4-2 Shazam (Pysti, Gorbtst) Ja heti perään 2vs1 hyökkäys josta Shazam laukoo kaukolaukauksen takakulmaan ja peli 4-2

02:16 5-2 Pysti (Shazam, Jäätävä) Hatebreeder pääsee 3vs1 hyökkäykseen josta Pystille pelataan avoin paikka ja tämä iskee kotijoukkueen viidennen maalin.

04:56 6-2 Pysti (Shazam, Gorbtst) Hatebreeder iskee jo kuudennen maalinsa 2vs0 hyökkäyksen päätteeksi.

05:21 6-3 Setä (Maple) Setä tuo hieman lohtua Waspille, iskien 6-3 kavennusmaalin.

Poss: Hatebreeder 58 % Hc W.A.S.P. 41 %
Saves: Hatebreeder 3 Hc W.A.S.P. 7

<b>Loppukommentit:</b>
Ottelu oli kaksi ensimmäistä erää tasainen, mutta Hatebreederin kolmannen erän kaksi nopeaa maalia erän alussa ratkaisi ottelun, tämän jälkeen Waspin joukkuepeli oli olematonta ja lukemat olisivat voineet olleet rumemmatkin. Waspi taas tuhlaili ottelun alkuvaiheessa maalipaikkoja, joista iskemällä tarvittavat maalit ottelu olisi voitu kääntää toiseen suuntaan.
Waspin pelissä näkyi hieman että joukkue pelasi ottelun ilman ainoaa stay-at-home puolustajaansa Blackieta.

<b>Ottelun tähdet:</b>
*** Shazam - Iski käytännössä ottelun ratkaisu kolmannen erän alun pikamaaleillaan.
** Pysti - 3+2 tehot ottelussa ja tästä palkkiona kaksi tähteä.
* Jäätävä - Puolusti mallikkaasti kotijoukkueen alakerrassa.
Tuomari: Greippi
Lisätty: 09.11.2009 17:43