abido 0+1=1
D-light 0+0=0
Odyssea 1+0=1
Tou 0+0=0

Alkamassa runkosarjaottelu Spartansin ja Hollowin välillä. Itse veikkaan ottelun päättyvän Spartansien voittoon, sillä heidän kautensa on tähän asti sujunut varsin mallikkaasti ja Hollowin ollessa b-konffin viimeisenä.

1.erä

1.25 1-0 jamsu (1+0) Riadinski (0+1)
jamsu kuljettaa kiekkoa kohti maalia ja kiekko suorastaan pomppii itsestään maaliin pelaajavilinästä

5.12 kiekko tolppaan jamsun toimesta

Spartans saves 3 poss 56
Hollow saves 0 poss 43

Ensimmäinen erä tasaista ja sekavaa peliä. Hyökkäykset lyhyitä eikä kumpikaan saa varsinaista painetta aikaiseksi. Riadinski eliminoi muutaman vaaralliselta näyttävän tilanteen joten toiseen erään 1-0 spartajohdossa säkämaalin turvin.

2.erä

1.10 Odyssea pääsee kokeilemaan hyvältä paikalta, mutta Spartansin mv venyy.

2.26 Abido puolittain yksinläpi, veto kuitenkin ohi maalin.

2.53 jamsu pääsee varkain nokikkain maalivandin kanssa mutta ei maalia

3.10 Hollowin hyökkäys järjestään lätyn maalille, ohjaus kimpoaa lavasta kuitenkin ohi maalin.

4.50 mku:n vaarallinen viivaveto kimpoaa maalivandista ohi/yli.

5.11 2-0 Laibba (1+0) jamsu (1+1) mku (0+1)
jamsu passii Laiballe onen.

5.59 Abido pääsee vielä kokeilemaan hyvästä paikasta ja suoraan syötöstä. Spartansin maalivahti venyy kuitenkin huippuluokan torjuntaan.

Spartans saves 5 poss 55
Hollow saves 3 poss 44

Toinen erä hieman parempaa kiekkoa pelillisesti. Peli jatkui edeleen tasaisena, mutta onnen, maalivahtipelin sekä Riadinskin turvin Hollowin maalisarakkeessa paistattelee 0 ja Spartansin 2.

3.erä

0.26 Abido pääsee kokeilemaan vanhanaikaisella, mutta kiekko käy vain tolpassa.

0.46 3-0 Laibba (2+0)
jamsu lättyilee pelaajien kautta kaveripassin Laiballe josta suoraan tulinen veto tyhjään maaliin. Passia ei kuitenkaan merkattu.

0.57 4-0 Laibba (3+0) jamsu (1+2)
en nähnyt

1.58 jamsu vetää ohi hyvältä ja itsehankitulta paikalta

2.52 Laibba vetää hyvin organisoidun hyökkäyksen päätteeksi jälleen tarkan vedon, mutta tällä kertaa Hollow maalivahti venyy huipputorjuntaan.

3.08 4-1 Odyssea (1+0) Abido (0+1)
Abido karvaa kiekon spartapuolustukselta ja tarjoilee Odyssealle onen.

4.28 D-light alimpana ja menettää Laiballe, autopassi varsin pitkällä syöttövälillä ei tuota onemaalia.

5.11 5-1 Laibba (4+0) jamsu (1+3) mku (0+2)
Laibba pääsee kääntymään sektorilla ja hyödyntää maskin ja vetää tyhjiin löysällä vedolla.

5.59 6-1 Laibba (5+0) jamsu (1+4)
2vs1-tilanne jossa jamsulle mahdollisuus itsekin ratkaista kulmakikalla tyhjiin mutta passii Laiballe onen.

Kolmannessa erässä näkyy Hollowin turhautuneisuus ja kiinnostus peliä kohtaan laskee selvästi. Tämän johdosta peli vapautuu ja Spartans iskee lopulta taululle rumat 6-1 lukemat.

Peli oli kaksi erää tasaista kiekkoa, mutta kiekko pomppi ehkä hienokseltaan spartalaisille. Pelin lopputulos saattaisi olla täysin eri mikäli kiekko olisi pomppinut hieman Hollowilaisillekin. Kolmannen erän muutamat helpot maalit vääristelee hieman joukkueiden mittasuhteita.

***Laibba - yksinkertaisia ja päättäväisiä ratkaisuja, vedot lähtivät lavasta päättäväisesti ja tarkasti,

**jamsu - mukana jokaisessa spartamaalissa, järjesteli kuudesta maalista viisi, ja pomputti vielä itse yhden sisään, olisi kyllä voinut halutessaan muutaman maalin enemmänkin tehdä

*Riadinski - lähes virheetön peli, sai Hollowilaiset luopumaan toivosta 1. ja 2.erän pelastuksillaan
Tuomari: Flateric
Lisätty: 12.11.2009 17:05