Louisiana RangersLouisiana Rangers - Kilpikonnat HCKilpikonnat HC 5-6

Gerrard 0+2=2
Paukki 0+3=3
Sweatt 1+2=3
ydin 5+0=5

Hyvää iltaa kiekkokansa. Alkamaisillaan on WAHL:n välierä ottelu jossa ratkotaan Black Avengersille vastustajaa finaalisarjaan. Tänään kohtaavat Louisiana rangers ja Kilpikonnat HC.

Kyseessä on sarjan toinen kohtaaminen ja otteluvoitot ovat Kilpiknnien eduksi 0-1.

1. 1-1 (1-1) erä saves: 6-4 poss: 47-52

Kello lyö 16:56 aloituskiekon tippuessa jäähän.

1:20 Outsi siirtää suoraviivaisen hyökkäyksen päätteeksi kiekon häkkiin! Räväkkä alku povaa viihdyttävää ottelua. Outsi (serve, Korvanenä).
Maalia seuraa neuvottelu mahdollisesta lagailusta osuman aikoihin, mutta tilanne ei osu katsojien, tuomarin tai louisianan silmiin.

Neljän minuutin kohdalla Outsi karkaa suoraan oman päädyn aloituksesta ja saa aikaan vetopaikan. Löysähkö veto on maalivahdille kuin marjan poimisi.

4:43 Riparista pomppukiekko louisianan maalille. Syntyy hurja rämpytys josta ydin siirtää kiekon tyhjään maaliin ohi tilanteesta ulkona olevan maalivahdin. ydin (ei syöttäjää).

Ensimmäinen erä koostui kutakuinkin samaa kaavaa toistavista hyökkäyksistä molempiin päihin. Keskialueen yli päästään, mutta jostain syystä vedot tuntuvat lähtevän suht kaukaa ja keskitytäänkin enemmän laukauksia seuraaviin irtokiekkoihin.

2. 2-4 (1-3) erä saves: 0-3 poss: 52-47

Kilpikonnat aloittavat toisen erän vauhdilla luoden ensimmäiseen 20 sekuntiin kaksi laukaisupaikkaa.

6:34 Paukki ajaa kiekon kanssa keskelle ja ohjaa lätyn luistimellaan etukulmasta sisään! Maali kuitenkin merkataan sweattille. Sweatt (Paukki, Gerrard)

7:18 ei valitettavasti osunut silmään edellsitä kirjoittaessa. Ydin tekee ja tilanteena jo 1-3. Ydin (Paukki, Sweatt)

7:37 Osittain tämäki ohi tuomarilta, mutta Outsi lyö korkean kiekon takatolpalta tyhjiin. Outsi (ei syöttäjää), ja taululla lukemat 2-3.
Minuutin sisään 3 maalia todistavat kuinka poffeissa voi tapahtua mitä tahansa! Sääli tosin, että vain 10 katsojaa on tuomarin lisäksi paikalle löytänyt.

11. peliminuutin kohdalla Paukkille tulossa hyvä syöttö maalineteen, mutta kiekko ei tartu matkaan.

11:30 Ydin nousee kulmasta maalille jättäen puolustajat taakseen ja siirtää kiekon huolella tyhjään maaliin. Ydin (ei syöttäjää). Tilanne 2-4.

Toiseen erään peli aukeaa ja selkeämpiä maaliapaikkoja alkaa syntymään. Kilpikonnien hyökkäys on suoraviivaista ja erittäin vaarallista.

3. erä 5-5 (3-1) saves: 4-4 poss: 51-48

Kun viimeistä erää on pelattu noin minuutti tykittää ydin vaarallisesti, mutta moke ohjaa patjalla riparin kulmaan.

14:30 Tuomari muistaa unohtaneensa liigan sivujen käyttäjänsä salasanan. ;D

15:18 Outsi laukoo pakin vierestä tulisesti ja suoraan yläkulmaan! Louisiana maalin päähän ja jännitys tiivistyy. Outsi (serve, Kreck)

15:28 serve veivailee maalintakana ja kääntää kiekon häkkiin! serve (ei syöttäjää). JA PELI TASOIHIN!

15:45 Ydin saa kiekon lapaansa keskelle ja varma siirto ohi maalivahdin. Kilpparit kaappaavat johtoaseman takaisin! ydin (Sweatt)

17:34 Peliä jäljellä vain 25 sekuntia ja serve tuo joukkueensa tasoihin! serve (Outsi, Korvanenä)

Se o pojat jatkoaika! Miehestä mittaa kunnolla. Kenen kantti kestaa ja kuka jää nälkäiseksi seuraavaan kohtaamiseen?

1. Jatkoerä saves: poss:

Gladiaattorimme palaavat jäälle ja pääsemme jännittämään todenteolla.

18:39 ydin siirtää kiekon häkkiin taas kerra hetkellä jolla tuomari keskittyy raporttiinsa. ydin (paukki, Gerrard). Ja voitto kilppareille luvuin 5-6!

-Needing toivottavasti nyt kaikki meni oikein.