***Sellukatu saves: 2, poss 64%
***Rättilä saves: 2, poss 35%

01:13 1 - 0 Boon 1+0 Smirre 0+1
05:32 2 - 0 Jeelo 1+0

Minuutti pelattu ja Boon pääsee iskemään kiekon pömpeliin. Prosenteistakin huomaa että Sellukatu hallitsee peliä. Rättilän timantti puolustus on kova ja Sellukatu ei meinaa saada maaleja. Rättiläkin pääsi pari kertaa hyökkäämään mutta tulosta ei syntynyt. 30 sekunttia ensimmäistä erää jäljellä ja Jeelo riistää pakilta kiekon ja pääsee yksin läpi ja rannarilla pömpeliin. Ensimmäinen erä selvästi Sellukadun hallinnassa mutta, tilanne voi vielä muuttua.

2. Erä

***Sellukatu saves: 1, poss 51%
***Rättilä saves: 6, poss 48%

01:24 3 - 0 Jeelo 2+0 Alanen 0+1 Smirre 0+2
??:?? 3 - 1 Heinis 1+0 (maalinteko aika meni ohi kun tuomari jutteli Enzion kanssa. Pahoittelut!)
02:12 4 - 1 Jeelo 3+0
02:43 4 - 2 Vanden 1+0
03:50 5 - 2 Jeelo 4+0 Smirre 0+3 Boon 1+1

Jeelo sai kiekon maalin eteen ja taas rannarilla tolppien väliin ja tilanne 3-0 Sellukadun hyväksi. Erä tais olla aikalailla taas Sellukadun hallinnassa. Todella maalirikas erä ja Rättiläkin sai maalitilin avattua. Tasokasta kiekkoa pelataan ja mukavaa katseltavaa. Viimeinen ja jännittävin erä käynnistyy.

3. Erä

***Sellukatu saves: 4, poss 40%
***Rättilä saves: 3, poss 59%

04:32 6 - 2 Jeelo 5+0 Boon 1+2 Smirre 0+4
05:20 7 - 2 Jeelo 6+0 Alanen 0+2

Kolmas erä alkoi vauhdikkaasti mentiin päästä toiseen ja sillai. Vasta loppua kohti nähtiin taas maaleja. Sellukatu pääsi paukuttaan vielä kaksi maalia loppuun ja Jeelo otti huikeat 6+0 tehot. Prosentit näyttävät että Rättilä olisit hallinnut peliä. Taidokasta kiekkoa ja mukavaa katseltavaa.