GeneralGeneral - Lucky EaglesLucky Eagles 4-2

Analyysi 0+1=1
Janne 0+1=1
Stez 1+0=1
Verottaja 1+1=2

Maanantai-illan ratoksi alkamassa b-konffin sisäinen runkosarjamatsi Generalin ja Lucky Eaglesin välillä. Tasaista ottelua povataan, sillä joukkueet ovat napsineet pisteitä ottelua kohden lähes samalla tahdilla.

1.erä

1.20 0-1 by Stez (Janne, Verottaja) Verottaja maskaa ja Stezillä helppo työ siirtää hyvältä maalipaikalta kiekko tyhjään maaliin.

3.38 1-1 by Timothy (ubeli) jamsu blokkii genet 2vs1-tilanteeseen josta Timothy siirtää kiekon muutaman passin jälkeen varmasti maaliin.

General saves: 2 poss: 59
Kotkat saves: 4 poss: 40

1erä menee Generalin pyörityksen merkeissä ja painostaa lähes koko erän. Analyysin muutaman blokki pelastuksen turvin numerot pysyvät tasaisina. Kotkien hyökkäykset suurimmaksi osaksi vastahyökkäyksistä jotka tapahtuivat 2 pelaajan voimin.

2erä

0.53 2-1 by jamsu (-) jamsu taiteilee kiekon etukulmasta sisään.

4.04 3-1 by Timothy (jamsu, ubeli) Kiekko pyörii mallikkaasti Kotkien puolustusalueella ja oivan kuvion päätteeksi jamsu passaa Timothylle viivaan joka muutaman potkun jälkeen siirtää kiekon tyhjään maaliin maskin avustuksella.

5.53 3-2 by Verottaja (Analyysi) Genejen puolustuksen ehkä hieman hölmöillen Verottaja pääseen kuin varkain kaventamaan vanhanaikaisella.

General saves: 3 poss: 63
Kotkat saves: 4 poss: 36

Sama jatkuu kuin 1erässä eli kiekko on hyvin pitkälti Kotkien päädyssä. Numerot voisivat olla rumemmat ilman muutamaan kotka puolustukseen ja maalivahdin paraatipelastusta. Kotkilla erän sisällä vaikeuksia päästä Genejen puolustusalueelle Genejen hyvän keskialueen puolustuksen johdosta.

3erä

0.33 geimseiver onesta by Kotkaveska

5.25 4-2 by ubeli (jamsu) 2vs1 tilanteessa jamsu tulee kulmasta näyttäen vetävän kulmakikalla kiekon etukulmasta sisään, mutta syöttääkin onen ubelille. Maalia edeltävässä tilanteessa kiekko lirui Kotkien harmiksi tyhjän genemaalin ohitse.

General saves: 3 poss: 54
Kotkat saves: 7 poss: 45

3erä sujuu hyvin pitkälti ottelulle tutun kaavan mukaan. Kotkat saavat ehkä hieman enemmän organisoituja hyökkäyksiä, mutta varsinaista takaa-ajoa eivät saa aikaiseksi. Pienellä pompulla tilanne olisi voinut olla tasan, mutta voitto ansaitusti Generalille.

*** jamsu - järjesti kaikki General-maalit, unohtamatta hyvää puolustussuunnan pelaamista
** Timothy - Hyvää viimeistelyä sekä varmaa puolustamista sekä hyökkäysten rakentelua
* Analyysi - Kotkien paras pelaaja. Piti numerot niukkina Kotkien huonoina hetkinä. Lisäksi muutama paraatipelastus.
Tuomari: Flateric
Lisätty: 25.01.2010 21:54