hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
ObsessiveObsessive 63% 51% 57%
HinuritHinurit 36% 48% 42%
Raportti
Illan jännäri Obsessive - Hinurit on valmis alkamaan! Illan pillipiiparina toimii Tuomari Siili Lappeenrannasta.

1. Erä

01.30 kiekko pyörii Hinureiden päädyssä. kiekko liikkuu kuin karusellissa konsanaan, boy saa kiekon ja ampuu kilometrin takiksesta ohi!

02.20 Peli ja paine jatkuu Hinureiden kenttäpuoliskolla. Maalin edessä näyttää olevan Saipan Edustusjoukkueen bussi ja vedot kapsahtavat bittimuuriin.

03.30 Groovy puskee väkisin läpi kaikista, vie kiekon maalivahdille ja antaa runtua! Violent on syntynyt.

03.49 Jälleen Groovy pahanteossa. En näe mitä tapahtuu, mutta Groovy sanoo JES, joten maali on syntynyt

04.05 Taas helisee. Olofsson ei ole iloinen, sillä kommentti on "noniin"

06.00 Tämä erä on saatu päätökseen kotijoukkueen johtaessa ottelua 2-0. Erän lopussa ei lisämaaleja nähty ja lähimpänä maalia kävi boy todella luokattomalla sinaripyssyllä.

2. Erä

rig sisään - torsti ulos

01.00 Kiekko pyörii ensimmäisen erän tapaan lähinnä Hinureiden päädyssä. Kiekkoja satelee maalivahdille, mutta vielä kestää.

02.00 Groovy kaipailee itselleen kiekkoa

02.10 Groovy sen myös saa, ampuu beeltä ja tilanne on 3-0

03.30 Groovy kokeilee, boy kokeilee mutta maalivahti kestää, tilannetta edelsi pieni Hinureiden paine, jonka obsut kuitenkin vaivoitta purkivat.

04.46 Groovy avaa kiekon boylle joka lämää bpisteeltä kiekon takaläskiin

05.30 Kiekko pyörii Hinureiden päädyssä, mutta lopullista osoitetta ei vain enään löydy

06.00 Toinen erä on päättynyt tilanteesta 4-0

3. Erä

00.30 Torsti laittaa hyvän keskelle, mutta rig heittää kiekon ristikulmaan kylmän viileästi

01.00 Groovy ja boy onessa, mutta Hinureiden pakki selvittää tämän viime hetkellä

02.00 kiekko jatkuvasti Hinureiden päädyssä, mutta maali on kuin noiduttu!

03.39 kiekko vaihtaa omistajaa kuin Helmisen kiekkokoulussa ja hyökkäys päättyy Olofssonin tarkkaan takis kutiin

04.00 Kiekko kaivetaan taas Hinureiden maalista

04.08 tictactoe ja Groovy naputtaa pelin jo 7-0 lukemiin!

06.00 Ottelu on päättynyt Obsessiven voittoon 7-0. Peli oli käytännöstä alusta asti täysin yhtä päätyä eikä Hinurit juuri päässeet tonteilla nautiskelemaan.