Tilastot

NarrilaumaNarrilauma - SinappikoneSinappikone 9-3

Tehopisteet

NarrilaumaNarrilauma
Dyk 3+2=5 +6
januzki 1+2=3 +6
Renberg 2+2=4 +6
Roussel 3+2=5 +6

SinappikoneSinappikone
Atez 1+2=3 -3
Chucky 0+1=1 -5
Galileo2 0+0=0 -6
Juluma 1+1=2 -6
Lode 1+1=2 -4

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
NarrilaumaNarrilauma 3 1 5
SinappikoneSinappikone 4 3 12
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
NarrilaumaNarrilauma 57% 41% 55%
SinappikoneSinappikone 42% 58% 45%
Raportti
Juhannusviikko, maanantai-ilta, takana mitä mahtavin golfkierros Etelä-Saimaan helmessä, Viipuri Golfissa. Kylmä cola jääkaapista, kiekko puhelimessa auki ja herranjumala mikä herkkupala odotti. Narrilauma-Sinappikone.

Lupauduin toimimaan tuomarina, silkasta kunnioituksesta muutamia 2004 aloittaneita legendoja kohtaan. Halusin pukea hallille IFK:n pelipaidan, huivin ja nauttia täydestä Narrilauman kotihallista ja sen tuomasta tunnelmasta. Todellisuudessa koronan takia hallilla oli vain Sane, mutta hänkään ei kehdannut tulla 1.nickillään.

Itse otteluun...
1. Erä
Peli oli vauhdikasta, paljon virheitä, pitkä aurinkoinen päivä näkyi jo otteissa. Sinappikoneen maalivahti oli sulanut täysin päivän aikana auringossa. Mitä hän otti kiinni, hän tuppasi sylkemään ulos kuten yläasteella tapaamani tytöt. Ensimmäisen erän jälkeen tauolle siirryttiin Narrien 3-0 johdossa.

2. Erä
Peli pysyi vauhdikkaana, mutta Narrit olivat nälkäisiä mailoillaan ja saivatkin hyviä katkoja joista pääsivät iskemään nopeasti puolen kentän jälkeen. Erityismaininta Renbergille joka täräytti Sinappikoneen vaihtopenkin edestä Lodelle keskisormea näyttäen karmean pommin ohi Sinappikoneen Whirpoolin. Erätauolle tilanteessa 6-1.

3. Erä
Chucky oli siirtynyt jo kentältä Piritorin puolelle tupakalle ja muutkin Sinappikoneen paidat olivat vieläkin ruskeammat kuin ottelun alussa. Kolmannessa erässä toki siitä syystä, että he olivat paskoneet alleen Narrien jyrätessä kaksi erää. Kolmas erä oli kuin Oahun aallot kauniina päivänä. Surffailtiin menemään ja nautittiin kiekosta. Kummatkin joukkueet survoivat maaleja ja paikkoja sateli. Lopulta maaleja tuli viisi kappaletta.

Summa summarum:
Pelin tulos ei kerro koko totuutta, mutta Narrilauma oli nälkäisempi ja kliinisempi paikoissaan. Toki tässä saattoi olla Wilson Raj Perumalin rahat vaihtaneet omistajaa, sillä Jörri olikin bongattu aikaisemmin jalkapalloviheriön laidalta. Voi olla, että oliko GM-Jörri sijoittanut pöytälaatikkofirmastaan pienen osan 3.15 kertoimella pelanneeseen Narrilaumaan...
Shar, tule esiin ja selvitä tämä!

*** Hatuille
** Vetotanko (ainoa joka jaksoi idlata edes katsomossa koko pelin)
* Hyvä jää lämpimällä kelillä.
Tietoja
Tuomari: Koppa
Lisätty: 16.06.2020 01:16
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.