Sirius 0+0

1.erä

00:21 zanzan viivakuti pamauttaa pölyt plekseistä
02:09 0-1 *** insomnia (1+0) zanza (0+1) Matu (0+1), tuomarin huomio toisaalla
02:30 0-2 *** insomnia (2+0) zanza (0+2), insomnia kävelee Mäntypistiäisten puolustuksen läpi parhaalle maalisektorille ja täräyttää läheltä ylös
03:11 N.Gin nokikkain maalivahdin kanssa, mutta rannelaukaus suuntautuu lievästi ohi maalin
04:15 Mäntypistäisten puolustus aukeaa jälleen, mutta viime hetkellä puolustus kerkeää Matun vedon väliin
04:49 Kiekko pomppii Mäntypistäisten maaliviivalla, mutta zanza ei saa survottua sisään vaan maalivahti kaappaa ensimmäisen ottelun pelastus-torjunnan
06:00 0-3 *** kekki (1+0) insomnia (2+1), insomnian loistavasta esityöstä kekki siirtää kiekon p-pisteeltä ohi hämääntyneen maalivahdin, joka ei edes vaivautunut yrittämään torjumista

Ensimmäinen erä oli selvää BK:n hallintaa, ja se näkyy tulostaululla. Mäntypistiäisten puolustuksessa isoja ongelmia BK:n hyökkäystä vastaan mikä heijastuu selkeästi myös heidän hyökkäykseen. Vain yksi paikka luotuna tähän mennessä. Vähintäänkin ansaittu kolmen maalin johto vieraille.

Mäntypistiäiset saves: 3 poss: 38%
Brutal Killers saves: 2 poss: 61%

2.erä

06:10 violent behavior by Matu, tilannetta edelsi Brutalien syöttökuvio ja maali oli jälleen lähellä
06:27 senexin nopea avaus käynnistää vastahyökkäyksen, jonka jälkeen kiekko kiertää kaikilla kotipelaajien pelaajilla ja lopulta Brutalien maalivahti vaivoin torjuu N.Ginin takakulmaan sijoitetun vedon
07:28 Statham tarjoilee Liedille p-pisteiden väliin mutta haarojen väliin suunnattu laukaus ei yllätä maalivahtia
08:02 insomnian sooloilut jatkuvat, ja vain vaivoin Pistijäismaalivahti pelastaa joukkueensa takaiskulta
09:01 Statham laukoo hieman b-pisteen takaa kohti maskaantunutta BK-maalivahtia, joka kuitenkin viime hetkellä näkee laukauksen ja pääsee sen eteen helpohkon näköisessti
10:37 Mäntsäreiden maalivahti pomputtaa zanzan helpon vedon pienestä kulmasta suoraan imsomnialle, joka ei kuitenkaan saa tehtyä illan kolmattansa
11:38 insomnian sooloilut ovat kostautua hyökkäyspäässä, kun hänen menetyksensä jälkeen pistiäiset iskevät nopeasti vastaan ja on vain maalivahdin ansiota ettei nähty kavennusmaalia ennen erätaukoa
12:00 -

Toisen erän alku oli huomattavasti tasaisempi mitä ensimmäinen erä oli. Paikkoja luotiin molempiin suuntiin, mutta viimeistely ontui. Mitä pidemmälle erä eteni sitä enemmän Brutal Killers jatkoi siitä, mihin oli ensimmäisessä erässä jääty. Saa nähdä löytyykö Liedin taikapussista vielä keinoja, joilla saadaan maalieroa kavennettua. Joka tapauksessa erittäin tärkeä ja jännittävä erä tulossa.

Mäntypistiäiset saves: 7 poss: 42%
Brutal Killers saves: 6 poss: 57%

3.erä

13:08 *** Statham (1+0) N.Gin (0+1) Lied (0+1), rapsa vei huomioni :(
14.58 Osat näyttävät vaihtuvan pikkuhiljaa, kun BK rupeaa varmistelemaan 2 maalin johtoaan. Peli pysyy väkisin Brutalien puolustuspäässä, ja heidän muutamat hyökkäykset 3.erässä ovat syntyneet ainoastaan vastahyökkäyksistä
16:00 Kahdessa aikaisemmassa erässä nähtyä Brutalien näyttävää syöttelypeliä ei ole nähty 3. erässä, vaan yleensä hyökkäykset päättyvät yhden miehen koittaessa ottaa sankarin viittaa harteilleen
17:00 Last minute of the third period
17:13 Mäntsärimoke ottaa erän ensimmäisiä koppejaan vaivalloisen näköisesti, kun Matun etukulmaveto on painua verkkoon
17:54 kekki purkaa, ja ottelu päättyy 1-3

3.erä oli vakuuttavaa peliä Mäntypistiäisiltä. Liedin taktiikkanurkkauksesta ilmeisesti löytyi uusia kikkoja, ja se näkyi kentällä. Yksi maali ja paine lähes kokoajan BK:n päädyssä. Maaliero on silti vielä +2 BK:n hyväksi. Huippujännä toinen ottelu tiedossa.

Mäntypistiäiset saves: 1 poss: 52%
Brutal Killers saves: 3 poss: 47%