Shefki 1+2=3
Tollo 0+0=0
Tony 1+3=4

1.Erä

Ottelu alkoi erittäin hyvin KaVon kannalta, kun he saivat todellisen salama-alun otteluun kun 40 sec oli pelattu, kun Shefki heitti kiekon puolustuspäästä Tonylle keskialueelle, joka siirsi kiekon helponnäköisesti kuninkaalle, joka teki epäitsekkään ratkaisunsa, syötti Karpoville ja tilanne 1-0. Lähes heti tämän jälkeen tamperelaisilla (lue: Karpovilla) mahtava paikka lisätä johtoa kun kuningas niso avasi tämän läpi, joka kuitenkin kaatui maalivahdin nokkeluuteen.

Odotetusti ja oikeutetusti KaVo lisäsi johtoaan vielä erän lopulla, kun nison huikean keskialueensoolon jälkeen kiekko annettiin kone-Karpoville, joka kiekon paiskasi tutunnäköisesti häkkiin.

Ajax saves: 4 55%
KaVo saves: 6 45%

Vaikka luvutu kertovatkin muuta, oli vaarallisimmat tilanteet ja pelin hallinta täysin Kavolla ensimmäisessä erässä.

2.Erä

Tampere oli taas saada unelma-alun erään kun paine Ajax päädyssä kasvoi sietämättömäksi ja Karpovilla oli huikea paikka, mutta veto suuntautui muutaman metrin ohi ja päätypleksit kolisi.
Mutta ei Ajax tyytynyt katselemaan KaVon painostusta vaan alkoi pyörittää ja heräilemään hieman erän puolivälin jälkeen. Pulsulla oli jo puolittainen läpiajokin, jonka hän tällä kertaa ihme kyllä sai vedettyä veskaria päin.
5min kohdalla Karpov tulee tuttuun tyyliinsä laidasta, vetää maalille, pelaa tilanteen loppuun saakka ja runkuttamisen tuloksena maali. Tilanne jo 0-3. Tämän jälkeen kuningas (0+3!) poistui kentältä ja Tollo hyppäsi laatikkoon.

Ajax saves: 3 47%
Kavo saves: 3 52%

Kuten huomata voi jo numeroista, erä oli tasaista vääntöä + 1 onnenkantamoinen Karpovilta.

3.Erä

Ajax ryhdistäytyi erätauolla. Pikkutytöt olivat kasvaneet, ja vaalenpunaiset kesämekot jääneet laitumelle. Kehään asteli 4 tummiinpukeutunutta amigoa. Heti erän alusta alkaen peli oli aivan täysin tamperelaispäädyssä, josta kiekkoa ei millään saatu pois. Hienon kuvion päätteeksi Pulsu pamautti pelin 1-3:een D:n syötöstä. Hetki tästä sama mies asialla ja tilanne 2-3. Takaa-ajo on alkanut. Ajaxin pyöritys on kovaa, mutta tehotonta. Kun paine alkaa kasvaa hyökkäyspäädyssä, keskialueen peli muuttuu hieman huolimattomaksi, ja niin ollen Tony katkaisee syötön ja passaa Shefkin läpi, joka ei "amakikkaa" kuse, ja tekee varman maalin. Tilanne 2-4. Ajax koittaa vielä ja tuleekin viiden minuutin kohdalla tasoihin Beckhamin tahtomaalista, mutta se ei riitä. Tony käy vielä törkkäämässä kiekon maaliin

joukkueet tulos tuomari aika
Ajax AmsterdamAjax Amsterdam vs. Kangasalan VoittoKangasalan Voitto 3 - 5 Kerkko 05.11.2006 23:00