1/3
1-0 Pönssi (JaKurri) //Kurri veti ja pönssi heitti reboundin sisään.

Torjunnat: 5-5
Hallinta: 49%-50%

*****Ottelun alku minuutit vietettiin lähes kokonaan Ampparien hunajakehdossa. Pönssin maali sai ampparit heräämään ja loppuerä olikin jo paljon tasaisempaa. Amppareilla oli paikkoja muutamaan maaliinkin.

2/3
2-0 Pönssi (JaKurri)//JaKurri laukoo punaympyrän ja siniviivan välistä ja Pönssi pistää reboundin taas pesään.
3-0 jaKurri(Pönssi - mediota) //:O Kurri sai maaliin kaukaisen vetonsa
3-1 DJ-AgU (Ollii - Hoge) //Reportti oli edes...
4-1 Scott (JaKurri - mediota) //Raporttia on kiva kirjottaa :)
5-1 Pönssi (hari) //meni ohi, ku piti monotella ja voicettaa spectaajia

Torjunnat: 3-5
Hallinta: 62% -37%

*****Mahtavaa! Spectaajat alko käyttivät ääntänsä niin paljon, että se kanto jopa kentälle asti. Tästä alko kick/ban spektaakkeli jonka seurauksesta lähes koko erä meni ohi. Kiitos teille ihq katsojat.
...mutta mutta, ssk laitto kiekon pömpeliin tehokkaasti ja ottelu taisi ratketa toisessa erässä. Hallinta oli selvästi sisseillä. Ampparit teki maalin, mutta se on laihalohtu ku tilanne on mikä on.

3/3
5-2 Ollii (Hoge)//meni ohi, mutta katsoja osas kertoa, että "cdi passas läpiajoon ja yläriman kautta sisään"
6-2 Pönssi (JaKurri - hari)// Pönssi tekee
7-2 Pönssi (JaKurri - Scott)//Raportti
8-2 JaKurri (Scott - Pönssi)//Scott antaa nätin zipin maalin kulmalle ja kurri tekee.
9-2 JaKurri (Scott - hari)//meni ohi...

Torjunnat: 2-3
Hallinta: 62%-37%

*****Huikealla prosentilla sissit tekee. 7-laukausta ja vain kolme niistä päätyi kuningatar ampparin räpsään. Aika mykistävä peli jälleen äsäskoolta. Suurin osa maaleista meni ohi, mutta syyn pönssi ja kurri voivat löytää itsestään.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 03.01.2009 16:45