eggnator 0+0=0
Fafi2 0+2=2
HOUSTON 1+0=1
Innocent 2+1=3

1min - Hollow sai aloitus voiton ja pyöritti peliä. 40sek kohdalla waspit sai ensimmäisen hyökkäyksen

***1:04 1-0 by abido (Jomppa) ::Abido laukoo ja saa irtokiekon. helppo heittää reppuun ku haske se8

2min - Hollow jatkaa hyökkäämistä. Jomppa saa maalipaikan samaan tyyliin, kuin abido iski, mutta ei saa uppoamaan.
3min - Skill passaa maalin edessä abidolle joka on täysin vapaana, yrittää veivii hasken ohi mut epäonnistuu. Jomppa & skill 2v1, skill laukoo huti suoraan jompan passista.
4min - waspit eivät saa kunnollista hyökkäystä aikaiseksi. hollowin s.viivan muuri toimii. abido saa jälleen vetopaikan, mutta molari on hereil.
5min - Wasp sai hyökkäyksen, mutta menetti kiekon nopeesti. abido nostaa kiekon waspin alueelle. peli pyörii ja pyörii, mutta maalia ei synny.
6min - Skill laukoo kaukaa, jomppa hiihtää maskiin. Kiekko osuu jomppeliin, buhaah. Jomppa ja Abido oli vähällä onkia onen, mutta waspin pakit ehtii paikalle.

***5:44 2-0 by Jomppa (abido - yared) ::hollow saa uudelleen kiekon, abido laukoo maalille jonne jomppa on ehtinyt maskiin. saa kiekon ja iisi isg siit j.

HOLLOW: saves:1, poss:55%
WASP: saves:6, poss:44%

ERÄ 1: Hollowin hallintaa. 2-0 ansaitusti. Jomppa ja Abido saanu paljon kunnon tilanteita. maaleja luvassa lisää.
_____________________________________________________

***Wasp tekee muutoksia kentälliseen, josko alkais toimia!

2/3

***0:36 2-1 by Innocent (Junichero) :: uudet miehet tekee heti tuhoja, iski etunurkkaan.

1min - wasp saa hyökkäyksen!
2min - waspin peli alkaa selkeesti toimia. hollow ei ole enään niskan päällä.
3min - wasp puskee kovasti päälle ja hakee tasoitus maalia. Lähellä on. Junicheroooo saa vetopaikan, mutta eiih. Jomppa nostaa kiekon waspin päätyyn, mutta passi on huono ja kannae saa cn.
4min - eggnator pääsee cannaen upeen avauksen jälkeen hakemaan vetopaikkaa ja vetäää mutta ei c mee. Junich lagaa ja peli seis. :( Houston tilalle!
5min - Houston yrittää saada kiekon siirrettyä maalille, mut ei mee.sit innocent menettää kiekon ja 3v1 cannae alhaal, jomppa saa kiekon ja siel!

***4:26 3-1 by Jomppa (abido - yared) ::Jomppa vetää etukulmasta sissään.

6min - Houston nousee laidasta ja menee kohti maalia ja vetäää mut ei mee. eggnator pääsee kokeilemaan vanhista, mut sekään ei mee. hollow pääsee höökkimään....

***5:45 4-1 by abido (Jomppa - yared) ::Jomppa laukoo ja kiekko menee hasken taa, mut ei maaliin. abido siirtää sen sinne.

HOLLOW: saves:4, poss:41%
WASP: saves:6, poss:58%

ERÄ 2: Wasp sai pelistä kunnolla kiinni ja pääs niskanpäälle. vaihtomiehet toi paljon uutta. Hollow sai onnellakin 2 maalia lopus.

3/3

1min - waspilla pienoinen ote pelistä.
2min - hollow pääsee hyökkäämään ja Jomppa & abido yhdistelmä muodostaa kaksi vaarallista maalinteko paikkaa, mutta kummastakaan ei synny lisämaaleja.
3min - Houston, innocent nousee yhdes. lopulta menettää kiekon ja abido ja jomppa pääsee taas yrittämään vaarillisilla yhdistelmillä lisämaaleja. NO GOAL! offside by hollow... icing by hollow... ei ne ossaa.

***2:42 4-2 by Innocent (Junichero) ::Aloitus voitto ja kig innolle ja sisää.

4min - Jomppa pääsee nouc mut ei tee. cannae avaa innocentille joka pass houstonille

***3:09 4-3 by HOUSTON (innocent - Cannae) ::ETUKULMASTA SISÄÄN!

***4:27 5-3 by abido ::jassåå peli tais ratketa.

5min - kovaa puskee waspin miehet viel tasottavia naamariin.

***5:10 6-3 by abido (Jomppa - Skill) ::Jeppadii, Jomppa heittää zippii keskelle josta abido nappaa kiekon mukaan ja tg maalin.

6min - hollowin vyöry jatkuu.jeje lob.

HOLLOW: saves:1, poss:48%
WASP: saves:6, poss:51%

ERÄ 2: Wasp oli erän alussa niskanpäällä, mutta 3min kohdalla waspi tuli päälle ku päätön ratsumies. Abidon ja Jompan kuviot toimi.

***Jomppa (2+3) - Jakeli nätisti, oli aktiivinen ja muutenki söpö.
**Abido (4+2) - Jees, ei mitään. iski ku possu ja oli jompan poikakamu.
*Innocent (2+1) - Oli selkeesti waspin paras mies, toi peliin eloa ja teki vaarallisia paikkoja. söps seki.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 14.02.2010 00:22