owner
RoyKeane (0+1)
TylerDG (1+0)
WyiZäri

Lauantai iltapäivä kello 17.20 tiukka ottelu alkamassa Hockey Suomi - Nightmare.
Veikkaan, että ottelusta tulossa vähä maalinen.

maaliton

Tasainen vääntö jatkuu edelleen, molemmilla paikkansa mutta tällä kertaa maalivahdit ja pakit pitävät joukkueensa pystyssä.
ownerilla yksi tolppa, mikä taisi olla erän paras paikka.

Hockey Suomi saves:1 poss:41%
Nightmare saves:6 poss:58%

3.erä
02:00 0-1 A.Oates (1+0) Dumont (0+1)
Dumont veivaa 2v1 syöttää Oatekselle ja hän sijoittaa tarkasti alapesään, erän ja koko ottelun ensimmäinen maali 0-1 painajaisille.

03:50 Kanatin ottaa jäähyn, ja nightmare kiittää:

0-2 TylerDG (1+0) YV.maali
kiekko pomppaa Tylerille ja hän laukaisee kiekon maaliin.

0-3 Dumont (1+1) A.Oates (1+1) RoyKeane (0+1)

Suomi turhautuu ja päästää nightmaren hyvään hyökkäykseen Dumont "sniputtaa" kiekon maaliin 3-0, peli tuntuu jo ratkenneen, mutta pystyykö suomi vielä nousemaan?

Eikä kauaan keretä pelaamaan kun:

1-3 Riquelme (1+0) Kanatin (0+1) Taito (0+1)

Suomi näyttää etteivät he luovuta vaan taistelevat loppuun asti, kavennus tuli mutta tuliko se liian myöhään?

Melkeen heti äskösen maalin jälkeen:
2-3 Riquelme (2+0) Kanatin (0+2)

Viimiset 3 maalia tulivat niin tiuhaan tahtiin etten edes aikoja kerennyt merkkaamaan ylös :(
Hyvä loppukiri suomelta, se ei vaan tällä kertaa riittänyt.
Tasanen matsi, viimisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa.

Hockey Suomen kommentit pelistä:

<Rehti> mielestäni oli iha tiukkaa kamppailua kaksi erää. Mutta sitten kolmannessa erässä repesi hiukan noille ja hieman masennuttiin siitä 0-2 maalista jo
<Rehti> Mutta loppuun asti taisteltiin ja tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt
<Rehti> vastustaja oli pykälän parempi tänä iltana

Ja Nightmaren kommentit:
<Nipotti> Tiukka kamppailu ja yksi, mielestäni turha jäähy ratkaisi nm:lle. Virheet ratkaisi pelin. Onnea Suomelle loppu kauteen.

Tähdet:
***RoyKeane (pakitti hyvin lopun "nukahduksesta" huolimatta.
**Dumont (ois voinu mennä myös hyvin Oatekselle)
*Riquelme (pelasi loppuun asti ja iski 2 maalia lopussa)

tuomari: York
Tuomari: (ei tiedossa)
Lisätty: 22.08.2008 10:44
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
NightmareNightmare vs. Hockey SuomiHockey Suomi 0 - 2 Insomnium 22.08.2008 10:44
Hockey SuomiHockey Suomi vs. NightmareNightmare 2 - 3 (ei tiedossa) 22.08.2008 10:44