NightmareNightmare - Hockey SuomiHockey Suomi 0-2

NightmareNightmare
(ei pelaajia)

Hockey SuomiHockey Suomi

Raportti
Tervetuloa seuraamaan ottelua Hockey Suomen ja Nightmaren välillä. Tiedossa tasainen matsi liigan kovimpiin kuuluvien joukkueiden välillä.

1. erä (Poss: 57 - 42 Saves: 1 - 6

Ei maaleja.

Arvio erästä: Erä alkaa Elen hämääntyessä jäällä olevan lumen määrän takia "valkonen kenttä, potkikaa mut".. Hän kuitenkin kohta toipuu järkytyksestä ja peli saa alkaa. Loppuerä olikin sitte melko tylsää pelailua, kunnes Nipotti pääsee erän loppuhetkillä laidasta puolustajan ohi vastakkain Pamelan kanssa. Nipotti kuitenkin hämääntyy Pamelan odottaessa syli avoinna ja tyrkkää kiekon sinne.

2. erä (Poss: 47 - 52 Saves: 2 - 7)

Ei maaleja vieläkään.

Arvio erästä: Vielä tylsempi erä kuin edellinen vaikka Nightmare tässä erässä olikin vahvempi osapuoli ja sai paikkoja mistä tehdä, Pamela veti kuitenkin pidemmän korren. Pelin ensimmäinen jäähy nähdään neljän minuutin tienoilla Darpin tunkiessa mailansa liian syvälle Painajaispelaajaan.

3. erä (Poss: 44 - 55 Saves: 3 - 3)

2.43 0-1 Riquelme, Darp
4.43 0-2 Darp. Riquelme

Arvio erästä: Erä alkaa heti Darpin päästessä yksin läpi, Dickinson kuitenki tunkee mailan kainaloon ja pelastaa tilanteen ottamalla jäähyn. Kolmas jäähy nähdään puolentoista minuutin jälkeen Riquelmen toimesta. Samaan aikaan Dumont kokeilee Pamelaa b-pisteeltä, ei tulosta. Tästäkään ylivoimasta ei kerrottavaa jälkikasvulle. Puoli erää pelattu ja maalihanat saadaan vihdoin auki kun Riquelme vetää b-pisteeltä taka-alakulmaan, Darp merkitään syöttäjäksi. Toinen maali nähdään pelin loppuhetkillä Suomen 2vs1 hyökkäyksen jälkeen kun NM pakki menettää kiekon pelastettuaan tilanteen aluksi. Darpilla helppo työ pistää kiekko reppuun.

joukkueet tulos tuomari aika
NightmareNightmare vs. Hockey SuomiHockey Suomi 0 - 2 Insomnium 22.08.2008 10:44
Hockey SuomiHockey Suomi vs. NightmareNightmare 2 - 3 (ei tiedossa) 22.08.2008 10:44