Zwade (2+1)
Ulja (0+2)
Gringo (0+0)
Jope (1+1)

"Jännä kattoo ku jope pelaa, et osaako se oikeesti mitään ku aina leuhkii" -Tuamanin viiltävä anal_yysi ottelusta

1.erä
3:44 1-0 Dexterous (Makze, Arska3) Missä Nemen puolustus? Dexterous pääsee onesta sivaltamaan tyhjiin pyörityksen päätteeksi.
3:59 1-1 Jope (Zwade, Ulja) Ja heti kuitti Jopelta, ainteg. Kuulemma Ehrhoffin piikkiin.

Saves: 2-1, poss 45-54%
"Vähä kujal kyl koko peli vielä" -Tuaman
Hiukan sekavaa päästä päähän menoa, maalit kummallekkin ja tasatilanne kuitenkin aivan oikea tulos ensimmäisen erän jälkeen.

2.erä
maaliton

Saves:9-2, poss 51-48
Nemesis alkoi saada yhä paremmin pelistä kiinni ja loppuerä mentiinkin lähes yhtä maalia ja vain hasekin huippupelastukset pitivät fl:n pelissä mukana.

3.erä
00:41 2-1 Makze (Arska3, Dexterous) Hyvän syöttöketjun päätteeksi Makzen tarkka kuti takaylänurkkaan tolpan kautta.
3:00 2-2 Zwade (Ulja) Zwaden röyhkeä nousu keskelle ja veto etukulmaan hasekin kautta.
4:12 2-3 Zwade (Jope) Jälleen komea laukaus etukulmaan.
5:53 3-3 Dexterous (Ehrhoff, hasek) Nemen puolustus nukahti ja dexterous läpi.

Saves: 4-2 poss: 52-47%
Lievää Nemen hallintaa viimeinenkin erä.

Neme oli varsinkin toisessa erässä niskan päällä, muttei onnistunut enempää maaleja tekemään ja omiin sattui pari nukahdusta joista fl rankaisi hyvällä prosentilla. Muttei tasurikaan aivan huutava vääryys ollut.