Jope (1+0)
Jonte (0+0)
Metropoli (0+0)
aar0n (0+1)

Kärkipäänottelu alkaimaisillaan, Nemesis onkin aivan kärki sarjataulukossa, Lions taas 2.!
Molempien joukkueiden viimeinen runkosarjaottelu tällä kaudella, Lions voi nousta Nemesisten ohi vain voitolla. Varmasti myös tasokas ottelu nähdään.
Oma veikkaus: 2-3

1.ERÄ

0:50 Jonte nousee kulmalle ja vetää, maalivahti vetää hanskansa nopeasti esiin ja torjuu.

Lions saves: 4 poss: 55%
Nemesis saves: 3 poss: 44%

Erä oli tasainen, kuten odottaa sopikin. Mielestäni possesiontilastot hämäävät, ei se oikeasti noin selvä ollut. Maalittomana jatketaan - hyvä tuomarille!

2.ERÄ

1:09 1-0 sba Dexterous Arska3
kuin varkain exterous laittaa lätyn maalilla odottavalle sballe jolla helppo työ setäistä kiekko maaliin.

1:30 2-0 sba
Heti perään sba pääsee veivaamaan kiekon maaliin!

Lions saves: 6 poss: 52%
Nemesis saves: 6 poss: 47%

Ottelu jatkui tasaiseva, Lions sai kuitenkin hyödynnettyä paikkansa, kaksi nopeaa maalia ja peli muuttui paljon. Viimeisessä erässä nähdään, onko Nemesis niin kovat, että pystyisi nousemaan kahden maalin tappioasemasta.

3.ERÄ

1:29 <MuffinHoe> We're going 1st xd

1:31 2-1 Jope Jonte aar0n
Jope pelataan vapaaksi ja maalin syntyy!

1:32 <MuffinHoe> Or not. xD

Lions saves: 5 poss: 51%

Nemesis saves: 1 posVIimeinen erä oli samanlaista täysin kuin kaksi edeltäjäänsä, tasaista ja tasapaksua. Lopussa Nemesis yritti kovasti mutta sit ei palkittu. FL sarjakärkeen!