Pepe (0+0)
zälä (0+0)
IanGillan (1+0)
Hejduk (0+1)

Äsken hienon pelin pelannut Evolution Uvex lähtee nyt haastamaan Arsenalia. Aion kutsua nytten Evolution Uvexia Barcaksi (kuten viime rapsassa), jotta jännitys olisi käsinkosketeltavempaa. Nimeän tämän matsin siis 2006 UCL finaaliksi. Kaikki parhaat muistavat, että sehän päättyi 2-1 BARCALLE, joten ennustukseni on 2-1. Tässä pelissä kolmas erä toimii jatkoaikana, jos sellaista siis tarvitaan.

**ENSIMMÄINEN PUOLIAIKA**

0.38: Finell kokeilee kaukaa, ei tällä kertaa.
00.53: Arsenaalin pitkä pallo eli.. päädystä ulos.
1.03: Taas.

2.03: 1-0 by Tenni. Veto 16 rajan kulmalta, jonka Lehman imee.

2.37: 2-0 by Tenni (Finell). Nousee maalintakaa ja pallo ohi Lehman.

4.01: Arsenalien hyvä pääpallo, mutta puskee ohi.

5.34: 2-1 by IanGillan (Hejduk). Hleb kynäilee maalin kulmalla ja silleen. Sitten passi Henrylle jolla veto valmiina ja pam takakulma. Valdes on voimaton.

POSS: 38 - 61
SAVES: Valdes 4 - 4 Lehman

Puoliajasta: Barcelona sai ensimmäisen vartin jälkeen pari maalia. Peli tuntui tässä vaiheessa jo ratkenneelta, mutta kuten jalkapallossa usein käy, niin vastustaja pääsee peliin mukaan. Tässä ottelussa puoliajan viimeisellä kahdella minuutilla Arsenaalin äijjät Henryn johdolla saivat maalin aikaan. Toiseen puoliaikaan!

**TOINEN PUOLIAIKA**

Barcelonan vuoro aloittaa, ensimmäinen hyökkäys päättyy kuitenkin puolustajan pallon riistoon.

6.20: Ronaldinholta hyvä nousu vasemmasta laidasta, josta syntyykin pieni painostus. Tämä päättyy kuitenkin pallon menetykseen.

11.15: 3-1 by Finell (Tenni). Barcelona siirtyy nyt jo 3-1 johtoon, Samuel Eto'n maalilla.

POSS: 45 - 54
SAVES: Valdes 3 - Lehman 0

Toisesta puoliajasta: Toinen puoliaika lähti 2-1 lukemissa. Puoliaikaa pelattiinkin varsin tasaisesti aina 75 minuutille asti, kunnes Barcelona teki sen mitä mestarin kuuluu tehdä - painostaa. Barcelona siis painosti aina 75 minuutilta loppuun asti, joka tuotti kuin tuottikin maalin. Sääntöuudistuksen myötä pelataan jatkoaika, vaikka Barca johtaakin.

**JATKOAIKA**

Barcelona voittaa kolikonheiton, joten aloittaa.
14.12: Barcalla hyvä paikka! Pääsevät nokikkain Lehmania vastaan, mutta silti sieltä tulee joku pakki jostain ja nappaa pallon ja starttaa Arsenalin hyökkäyksen! Hui mitä draamaa!
15.08: Pakki avaa liian pitkäksi.. Maalipotkulla jatketaan.
16.07: Tenni häiritsee maalivahtia.. tällä kertaa vain pieni puhuttelu. Ei korttia.
16.15: Aiai! Linjurit liputtavat paitsiota, joten velvollisuuteni on viheltää paitsio. Eto'o oli lähellä karata!

17.54: Doyle (Tenni). SIELÄ ON SIELÄ ON! BELLETTI RATKAISEE UPEALLA NOUSULLAAN OTTELUN BARCELONALLE. MESTARUUS ON MEID.. HEIDÄN. USKOMATON FIILIS. JOAN LAPORTA JUOKSEE LEHTEREILTÄ NURMELLE JA ONNITTELEE PELAAJIA!
***
On pokaalin noston aika. Puyol tarttuu kiinni… NOSTAA! BARCA HUUDOT RAIKUVAT!!

*** Belletti - Hänen Barca -uransa ensimmäinen maali - ja mihin paikkaan. Hieno mies.