maaliton

poss: 48-51
saves: 6-4

2. erä

03:02 0-1 Daegon (Tenni) Tenni lataa kohti etukulmaa Daegonin viilettäessä samaan suuntaan, kiekko Daegonin lapaan ja heee scoreees

poss: 47-52
saves: 2-3

3. erä

02:49 1-1 inoT (Pepe, Taitava) pari harhautusta ja napakka laukaus b-pisteen tuntumalta takakulmaan

05:23 1-2 Tenni (Daegon, Doyle) arsenalin varmistus qc ja evojen hyökkäyskaksikko karkaa oneen

poss: 58-41
saves: 2-6

Mukavan tasainen peli, kaks ensimmäistä erää meni lievässä uvexin hallinnassa, he saivat luotua useita hyviä maalintekopaikkoja, mutta arsenalin puolustus selvitti monta todella vaarallistakin paikkaa. Arsenalilla hyvät maalintekopaikat jäivät melko vähille, vedot olivat enimmäkseen melkoosen epätoivosia roiskaisuja, mutta muutama kunnon paikkakin arsen hyökkäyspäässä syntyi. Viimeiseen erään lähdettäessä 0-1 tilanteessa arsenal kuitenkin lisäsi pökköä pesään ja sai kuin saikin tasoitettua pelin, mutta harmillisesti erän viimeisellä minuutilla uvex sai ilmaisen maalin joka ratkaisi pelin heidän hyväkseen.