aar0n (0+1)
Claudio (2+0)
Ayumn (1+1)
Jope (0+2)

Samainen keskiviikkoilta jatkuu Micin ja missä Revot menevät osiolla. Peliin on vaikea suhtautua puolueellisesti, varsinkin kun kummastakin löytyy lähiaikaista kokemusta :). Tilanne on siis tämä: Revolution paahtaa loppumattomannäköisellä voittosuoralla ja vastaan asettuu muuten hyvin kauden pelannut Nemesis. Onnistuuko päivän lähes kaikki HCR maalit upottanut juz tässäkin pelissä vai kaataako Nemesiksen JOPE vihujen puolustuksen? Päästetään peli aluille, ettei vierasjoukkueen tarvitse enempää laukoa erinäisiä mielipiteitään (no bad feelings).

*** ERÄ 1 ***

03:46 1-0 juz Nähtävästi sama rata jatkuu, kun juzin veto kimpoaa jusan selän kautta etukulmaan.
05:49 2-0 juz (Jusa_66) Näkemättä jäi tällä kertaa..

REVO - NEME
Torjunnat 4 2
Hallinta 38 61

Kuten kuvasta näkyy, Revolution sai enemmän aikaiseksi, vaikka kiekko suuren osan erästä viihtyikin Nemesiksen lavassa.

*** ERÄ 2 ***

06:06 2-1 Ayumn Aloituksesta vilahtaa Ayumn heti kaventamaan tilanteen.
06:22 2-2 Claudio (Jope, aar0n) Maalihan jäi väliin edellistä merkattaessa, mutta edellisestä pelistä tuttu Roots-liike palaa Nemesiksen muodossa.

REVO - NEME
Torjunnat 3 2
Hallinta 42 57

Ottelu tasoittui ja Nemesiksen hallinta alkoi kantaa hedelmää. Vikaan erään lähdettäessä mitä vaan voi tapahtua.

*** ERÄ 3 ***

Ensimmäisellä puoliskolla voi kuulla nemehenkäykset HCR:n pyörittäessä ja aiheuttaessa toinen toistaan lähempänä olevan maalipaikan. Verkko ei siltikään heilu.
15:43 2-3 Claudio (Ayumn, Jope) Claudio ajautuu yv-tilanteesta vapaaseen paikkaan josta moken kainaloon tähdätty veto valuu maaliin.
17:37 3-3 Jusa_66 Voisi pelin nähnyt luulla, että juz teki vanhanaikaisella, mutta tilastot eivät valehtele..

REVO - NEME
Torjunnat 4 3
Hallinta 44 55

Revot iskivät taas viimehetken maalin ja nyt se toi tasapelin. Nemesiksen pelaajilla kiekko vietti reilusti enemmän aikaa, se ei kuitenkaan pelin ratkaisemiseen riittänyt. Tähän loppuivat myös tuomarihommat tältä päivältä, joten paketti nippuun ja unten maille…

***Nemesiksen puolustus: Ei kai siinä viimeisen erän jälkeen muutakaan selittelyä
**Claudio&Ayumn: Tehokas kaksikko, tärkeä pari myös lopputuloksen kannalta
*Revolution puolustus: Pientä haparointia paikoittain, mutta perushyvin pysyi vastustaja aisoissa
Tuomari: Michaels
Lisätty: 18.03.2009 23:29