D-light (0+0)
Calja (1+0)
Jop3lius (0+1)
Jonte1 (0+0)

Ottelussa kohtaa liigan 10 (Revolution) sekä liigan 7 (Nemesis). Tämän kauden debyytin tekee Nemesiksen harkkojen kovin pistemies, Pikkuhuopalahden hirmunakin tunnettu Kuuo! Kaverilta odotetaan paljon tehoja.

1. Erä

2.08: 1-0 by juz (1+0) Wilperi (0+1). Maali meni hiukan ohi, mutta onelta näytti ehkä hitusen. Voi olla että keso mualille jossa juzzi kärppänä ja kike sisää!

Erä ohi! Kiekon brutaalein deathmetal jumala Kuuo pyöritti, muttei saanut tarpeeksi paikkoja luotuaan Jontelle, jolla oli laskemieni mukaan 0 vetoa maalia kohti.

2. Erä

7.15: 1-1 by Calja (1+0) Jop3lius (0+1) Kuuo (0+1). Vokaalien isä, Kuuo jakaa kiekkoa Jop3lle, joka passaa maalinsuulta Caljalle, joka pamauttaa suoraan syötöstä etukulmaan. Molari oli tilanteessa ns. kujalla.

10.41: 2-1 by juz (2+0) (Mäiske 0+1). Alotuksesta zippi ja maali. Nemesiksen alin puolustaja nukahti.

Erä ohi! Ensimmäinen surullinen havaintoni on, että KingKuuo suuntaa vaihtoa kohti.. Mielenkiinnolla odotan kolmatta erää, kun pelintekijä Kuuo on poissa kehistä.

**Katsomohäiriköinnin takia laitoin mutespec ON tässä vaiheessa**

3. Erä

14.01: Jonte1 lagaa, joten Kuuo tulee kehiin! Tästä yleisö innostuu!

17.13: 3-1 by Alves (1+0) Wilperi (0+2) Ari (0+2). Revot nappaa kiekon ja pääsee pakin uinahdettua läpiajoon, josta _UPEALLA_ veivillä siirtää revot 3-1 johtoon.

Ottelu ohi! Ottelu päättyi 3-1 puolustavammalle joukkueelle, Revolutionille. Nemesis hyökkäsi ahkerasti, mutta ilman tulosta.

*** Kuuo - Paluun tehnyt Nemesis-Jumala Kuuo, teki tärkeää työtä, muttei kyennyt tekemään maaleja. Hieno suoritus.
** juz - Voittomaalin tehnyt pelaaja oikeuttaa kahteen tähtöseen.
* Wilperi - Kaksi upeaa syöttöä jakanut jannu, oli joukkueensa pelin sielu.